Az NBC vígjáték-sorozata, a Parks and Recreation hamarosan véget ér, mivel két stábtag elmondta gondolatait és véleményét a műsor utolsó epizódjáról.

A hetedik és egyben utolsó évad január 13-án, kedden kerül adásba. November végén, mert a bemutató a gyártás csúcsához közeledett, mivel a díszletet meglátogattuk és több szereplővel beszélgettünk az utolsó évad körül.

Ezeket az interjúkat a következő napokon belül közzéteszem, az évad premierjéhez igazodva. Íme, mit érez Retta és Jim O'Heir a sorozat fináléjával kapcsolatban.Retta ezt mondja egy interjúban: „Folyamatosan azon tűnődöm, mi lesz az utolsó heti felhívás, mert tudni akarom, mi lesz az utolsó jelenet, amelyben mindannyian részt veszünk. Mert lehet, hogy nem tudod, és azt mondod: 'Holnap nem dolgozom.' Míg O'Heir bevallotta, hogy nagyon hiányozni fog neki a napi rutin, amikor tévésorozatot csinál. Természetesen! Hiányozni fognak neki a sztártársai.

Lehet, hogy a tévéközönségnek búcsút kell vennie egy olyan szeretett vígjátéktól, amely talán sok életet megérintett, miközben az egyének nem ismerik.

Előfordult már, hogy a munkahelyén csúsztatást készített, és az iroda Jerryjének/Larry-jének nevezték? Köszöntöttél valaha is egy teljesen új ruhát, mint ahogyan azt tetted? Vagy még azt is beállítottad, hogy valaki volt a woooooooo - azaz hét órával -, akkor te voltál a 'Parks and Rec.' Ha azonban nem ismeri fel ezeknek a dolgoknak az eredetét, még mindig van ideje a nézőknek utolérni a műsort.

A Zap2it összegyűjtötte azt a tizenkilenc lényeges epizódot, amelyet szeretnél a végső évad előtt. Ha minden epizód csak 22 percig fut, de nem reklámok, akkor hét óra alatt leütheti a hívást. Még magasabb hír, hogy minden epizód megtalálható a Netflixen és a Hulu-n.