Úgy tűnik, épp a minap Park Si Yeon a 'The Greatest Marriage' című drámában a híradót alakította, No Min Woo gyermekét várva. De egyedülálló anya szerepe egy évvel ezelőtt volt, és ügynöksége, a Mystic Entertainment's Family Actors nemrégiben bejelentette, hogy a színésznő a valóságban is közel áll második gyermekének megszületéséhez.

'Park Si Yeon hét hónapos terhes, és a terhesgondozásra összpontosít' - mondta Yang Byung Yong, a Mystic Entertainment vezérigazgatója.

A színésznő azonban azt mondja, nem tervezi abbahagyni a színészetet. Csak első gyermeke születése után tartott egy kis szünetet.Park Si Yeon 2011-ben feleségül vette férjét, Park Sang Hyunt. Nem híres férje egy kis cég irodai dolgozója. A párnak 2013-ban született első gyermeke, egy lánya. 2014-ben pedig Park Si Yeon visszatért a színészethez, és szerepet kapott a 'The Greatest Marriage' című filmben. A színésznő elmondása szerint mindkét szerepével kapcsolatban őszinte. Jó anya és jó színésznő akar lenni.

„Idén a legnagyobb áldásban részesültem” – mondta Park Si Yeon. „Boldog vagyok, és egyre komolyan gondolok arra, hogy két gyerek anyukája leszek. Aggódom, de mindent megteszek, hogy felelősségteljes, erős anya legyek. Nem felejtem el eredeti színészi szándékomat, és megmutatom az őszinte oldalamat, ezért kérem, várja a jövőbeni tevékenységemet.'

Amikor a „The Greatest Marriage” című filmet forgatta, Park arról beszélt, hogy szülői léte hogyan segített neki jobban kapcsolódni a szerephez. Azt mondta, hogy a szülővé válás segített neki megérteni, milyen nehézségeken mennek keresztül a dolgozó anyák. Férjének is tulajdonította karrierjének támogatását.

„Nagyon jól tudtam kapcsolódni azokhoz a hullámvölgyekhez, amelyeket ez a karakter átél” – mondta. „A férjem állandóan nyugodt, de nagy hangulatingadozásaim vannak. Állandó támogatása nélkül nem hiszem, hogy képes lettem volna újra dolgozni.

A színésznő számos sikeres drámában szerepelt, köztük a 'Kávéház', a 'Családi kirándulás', a 'Nice Guy' és a 'The Greatest Love' című filmekben. Számos filmben szerepelt, köztük a 'Marine Boy'-ban és a 'Dachimawa Lee'-ben. 2015-ben debütált hollywood-ban a „Last Knights” című akciófilmben, amely a középkorban játszódik. Az „Utolsó lovagok” sztárjai között szerepelt Clive Owen és Morgan Freeman, valamint Ahn Sung Ki koreai színész.