Eun Sun eltűnt, Yeon Soo pedig pánikban van.

Az MBC „Hold My Hand” című drámájában Yeon Soo (akit Park Shi Eun alakít) elvesztette fiát, Eun Sungot.

Keum Ja (akit Park Sung Soo alakít) megtudja, hogy Yeon Soo Jung Hyun (akit Jin Tae Hyun) gyermekét neveli. A meny, Shin Hee (akit Bae Green alakít) öt éve volt házas, de nem tudott gyereket vállalni.A kórházban azt tanácsolták neki, hogy most értelmetlen az in vitro megtermékenyítés, és mondjon le a teherbeesésről.

Ebben a helyzetben megtudta, hogy Yeon Soo Jung Hyung gyermekét neveli. Keum Ja attól tartott, hogy Eun Sung szenvedni fog, mert Yeon Soo szegény. Ezért Keum Ja jogi tanácsot kapott, hogy hozza el Eun Sungot.

Yeon Soo azonban egy ideig egyedül nevelte a fiát, és nem volt könnyű megszerezni tőle Eun Sungot. Ezért Keum Ja felbérelt valakit, hogy elrabolja.

Ebben az időben Eun Sung nagyon jól érezte magát apjával, Jung Hyunnal, amikor egy idegen jött hozzá. Eun Sung követte a férfit, és Keum Ja házához ment. Keum Ja szobája volt készenlétben, rengeteg játékkal.

Jung Hyun és Yeon Soo nem tudta ezt, és kétségbeesetten keresték a gyereket. Yeon Soo teljesen összetört, és könnybe lábadt a szeme.

Ekkor Jung Hyun hívott. Keum Ja Eun Sung társaságában volt. Jung Hyun és Yeon Soo siettek Keum Ja házához.

Yeon Soo azt mondta: 'Ez egy emberrablás!' Geum Ja azt mondta: – Sajnálom. Nem gondolkodtam eleget. Csak azt akartam, hogy az én Eun Sungomat jóllakják, és azt akartam, hogy játsszon. A nagymamája vagyok, és így kerülök közel hozzá. Ez az első alkalom, amikor egy nagymama az apja oldalán van. Ezért tettem ezt.

Keum Ja ekkor azt mondta: – Nem tudod meggondolni magad? Amíg Eun Sung meg nem telepszik és fel nem nő. Ha hiányzik, időnként eljöhet. Yeon Soo azonban nem mondott semmit, és Eun Sunggal távozott.