Park Shin Hye színésznő friss frizurát vág a nyári szezonra! Az újdonság nem csak a rajongóit sokkolta, hanem a netezőket is világszerte.

A híres színésznő május 28-án egy hétköznapi tükörszelfit töltött fel közösségi oldalára felirattal – Mondja meg nekem valaki, hogyan növessem ki gyorsabban a haját?

Park Shin Hye hosszú és természetesen egyenes hajról ismert. Nyáron azonban egy stílusos vállig érő, réteges vágás mellett döntött. Követői meglepődnek, de biztosan szeretik a színésznő új frizuráját.Íme néhány megjegyzés:

– Annyira szeretnivaló.

– Hogy olyan szép Park Shin Hye?

– Annyira szerencsés, hogy ilyen gyönyörű.

Park Shin Hye egy zombi-thriller főszereplője lesz, melynek címe ' Élőben a színésszel együtt színész Yoo Ah In június 24-én.

Ez a film egy városról mesél, amelyet egy ismeretlen és titokzatos vírus fertőzött meg, aminek következtében a városban teljes káosz lett, és végül bezárták. Aztán két túlélőt teljesen elszigetelten hagy, és megpróbálnak élni és túlélni a kritikus helyzetben.

Az Alive című filmet Cho Il-hyung rendező irányítja, Yoo Ah-in és Park Shin-hye főszereplésével. Ez a film az Alone című amerikai filmen alapul, amelyet 2019-ben mutatott be Matt Naylor, aki Cho Il-hyung rendezővel közösen adaptálta a forgatókönyvet.

Park Shin-hye dél-koreai színésznő és énekesnő 1990. február 18-án született. Széles körben ismerték el melodrámákban, nevezetesen a Stairway to Heaven (2003) és a Tree of Heaven (2006) című filmekben. Generációja egyik legtermékenyebb színésznőjeként tartják számon, és még nagyobb elismerést kapott a Szép vagy (2009), Az örökösök (2013), Pinocchio (2014-2015), Orvosok (2016) című televíziós drámákban játszott szerepei miatt. és az Alhambra emlékei (2018-2019).

Park Shin-hye szerepeltForbes Korea Power Celebrity. 33. helyen végzettrdhely 2015-ben és 12. 2017-ben.

A színésznő ben születettGwangjués benne nőtt felSongpa kerület,Szöul. A bátyja azPark Shin-wonaki gitárosként és zeneszerzőként ismert. Első megjelenése a szórakoztatóiparban a 'Flower' című videoklipben volt, amelyet énekeltLee Seung-hwan. Ezt követően Park Shin-hye egy formális képzésen ment keresztül éneklésből, táncból és színészetből, hogy fokozza tehetségét.

Park Shin-hye mostanra az egyik legkeresettebb támogató a slágerdrámája nyománPinokkió2014-2015 között jelent meg. Olyan márkákat támogatott, mintMamondeésBruno Magliés az összes eladás nőtt az ő jóváhagyása miatt. Ő uralta a nemzetközi márkákat is, például az olasz luxusmárkátBruno Magli, francia kültéri ruházati márkaKölesés filippínó ruhamárkaPad.

Az énekes/színésznő egyben az első híresség, akit a VISA modelljévé választottak, és egyben az első koreai sztár, akit az osztrák Swarovski ékszermárka globális nagykövetévé választottak. A brit Olivia Burton ékszermárka szintén a Park Shin Hye-t választotta első koreai márkanagykövetének.