Park Seo Joon(Fotó: Instagram)
Park Seo Joon

Az Itaewon Class végre véget ért, de ennek a k-drámának a nézői még mindig a horogban vannak. A főszereplő, Park Seo Joon Instagram-bejegyzésében osztja meg háláját a rajongók és az egész csapat között.

Március 22-én Park Seo Joon megosztott egy fotót az említett K-Drama egyik jelenetében, amelynek felirata:

Park Seo Joon(Fotó: Instagram)
Park Seo Joon

– Az ital túl édes volt tegnap este. 7 hónap mozgalmas időbeosztás sok ember szeretetére és érdeklődésére. Ez édesebb volt, mert jutalmat éreztem. Úgy érzem, jobban fejlődtem, Park Seo-Joon. Úgy érzem, egyre érettebb lettem az életemben a hiedelmeim és értékeim tekintetében. Az összes csapatnak, aki arra késztetett, hogy jobbat csináljak. És őszinte köszönet minden szereplőnek. Életem új fejezetében mindez megmarad. Egyelőre kérem, támogasson és szurkoljon nekem. Köszönöm a szeretetet. Ez egy csodálatosabb és teljesebb pillanat volt, mert veled voltam. Légy boldog és egészséges.Park Seo Joon(Fotó: Instagram)
Park Seo Joon

A webfilm alapú Netflix sorozat, az Itaewon Class január második felében került adásba, és március 21-én ért véget. A JTBC egyik legmagasabb besorolású filmje, és a 6. helyen áll a „Legmagasabbra értékelt dráma a koreai kábeltelevíziós sorozat történetében” listán.

Park Seo Joon(Fotó: Instagram)
Park Seo Joon

Park Seo Joon és Kim Da-mi egy csavarral a dráma más ízébe vitte közönségét. A főszereplő, Park Sae-ro-yi (Park Seo Joon) zűrös múlttal kezdte, aki aztán nagy sikert aratott, amikor néhai apja nyomdokait követte. Jo Yi-seo (Kim Da-mi) és Oh Soo-ah (Kwon Nara) közötti szerelmi kapcsolatai túlságosan elzavarták a közönséget, vajon az első szerelem és a jelenlegi eljegyzés megnyeri-e a romantika csatáját.

Itaewon osztály(Fotó: Instagram)
Itaewon osztály (Fotó: Instagram)
Itaewon osztály

Az Itaewon Class sokszor kapott elsöprő figyelmet, nemcsak Dél-Koreában, hanem a nemzetközi színtéren is. Ezt bizonyítja Park Seo Joon a mai napig az egyik legjobb főszereplő.

Jelentős üzenete az Instagramon több ezer dicséretet gyűjtött a támogatók körében Park Seo Joon legnagyobb sikeréért. Számos K-drámát is készített, mint például a „Mi a baja Kim titkárral” és a „Csinos volt”.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon már nem szeretlek. Viszlát, első szerelmem! #phimhay #idézetek #át #itaewonclass #tầnglớpitaewon #parksaeroy #followforlike #flf #likeforlikes #nara #Sooah #Dami #parkseojoon #jtbc #itaewon #jiyeon #koreai #theodoi @ által megosztott bejegyzés amess_._0hat 2020. március 23-án, 7:37-kor PDT