Mindenki szereti a koreai romantikus drámasorozatokat. Nők, szeretik a szép ruhákért és leginkább a lenyűgöző ékszerekért. A főszereplő, Park Min-young élvezi, ha kényelmesen viseli a fülbevalót, amely a Jestina Korea Jewelry remekműve a „When the Weather is Fine” című új drámájának forgatásán.

A „When the Weather Is Fine” című filmet Park Min Young és Seo Kang Joon alakítja. A JTBC koreai dráma tavaly február 24-én mutatta be első epizódját. A hálózat bejelentette, már az első napon jó visszhangot kaptak a nézőktől. Mok Hae Won szerepét (akit Park Min Young alakítja) csellóművészként alakítja. Hegedülni is szeret. Küzdelmekkel, szerencsétlen eseményekkel találkozik az életben. Megbántotta, hogy Szöulban éli életét, és visszatért Bookhyun Village-be.

Életbékességre törekszik, és hazamegy egy tartományba, ahol középiskolai életét töltötte. Útközben találkozott egy fiatalemberrel, Im Eun Sub-bal (akit Seo Kang Joon alakít), aki egy könyvesboltot gondoz. Minden ember magányos életet él, és az idő összehozza őket egy szerelmi történet kibontakozásához. A kis falu romantikus utazásuk tanúja.Az első epizódokban a csellóművész Mok Hae Won (akit Park Min Young alakít) csillogó fülbevalót visel, ahogy minden jelenetben alakítja. A csinos fülbevaló forró téma lett, mivel gyönyörű arcát mutatja be. Ezek közül az egyik, Mok Hae Won (akit Park Min Young alakít) a tetőtéri jelenetben Morganit rózsaszín követ viselt, modern dizájnnal, J. Estina „PINKMOND” névvel. Egy másik csillogó darab Mok Hae Won (akit Park Min Young alakít) abban a jelenetben, ahol aggódik annak a cégnek az igazgatójától, ahol dolgozott.

J. Estinától származik, „Maribell” fülbevaló néven. Létrehozása eleganciát mutat, és a tökéletesség kövévé kifinomult. A leginkább fülbevaló, amely megragadta a női közönség tekintetét egy jelenetben. Jestina Estina 'Lucerna' ékszerei. Ez a fülbevaló 14 karátos rózsaszín arany csillogó csillagkövekkel rendelkezik. Valamennyi fülbevaló egyszerű és elegáns, sima a szemhez. Minden jelenetben még jobban kiemeli Park Min Young csinos arcát. Mindenki alig várja, hogy lássa, milyen ékszereket fog viselni a következő epizódokban.

Az AGB Nielsen szerint az első epizódok 1,925 százalékos, a második epizód átlagos közönségaránya pedig 1,559 százalékos országos szinten. A drámasorozat ugyanazzal a címmel kel életre Lee DoWoo 2018-as könyvében. 16 epizóddal és 2020 áprilisáig lesz látható.