Park Min Young jelenleg az egyik legnépszerűbb koreai híresség. Mivel a képernyőn megjelenő románcai gyakran boldog véget érnek, Park Min Youngnak is van valakije különleges az életében?

Park Min Young Relationship 2021: Kik Lee Min Ho és Park Seo Joon az életében?

Voltak olyan színészek, akiket Park Min Younghoz köttek a múltban, és közülük kettő Lee Min Ho és Park Seo Joon volt.

2011-ben Park Min Young összeállt Lee Min Ho-val a „City Hunter” című drámában. Természetes kémiájukkal megdobogtatták a nézők szívét, amire sokan kíváncsiak voltak, hogy valóban a való életben randevúznak-e.



Lee Min Ho(Fotó: MYM Entertainment hivatalos Instagram) Lee Min Ho

Aztán a Dispatch közzétett fényképeket, amelyeken látható, hogy a két főszereplő gyakran kiment. A portál felfedte, hogy a sorozat befejezése után randevúztak. A hír azonnal felkerült a különböző online portálokra, és Park Min Young és Lee Min Ho ügynökségei is megerősítették kapcsolatukat.

Öt hónappal a randevúzást követően azonban a „City Hunter” sztárjai felmondták.

Park Seo Joon és Park Min Young(Fotó: Hír1 / tvN)

Hét évvel később Park Min Young ismét nagy érdeklődést keltett az interneten, miután összekapcsolták Park Seo Joonnal. Párosként dolgoztak a tvN „Mi van Kim titkárral?” című műsorában, amely 2018 egyik legnézettebb romantikus vígjátéksorozata.

OLVASSA MÉG: Park Seo Joon és Park Min Young múltbeli interjúja és a randevúzási pletykák újra felszínre kerülnek

Park Seo Joon és Park Min Young(Fotó: tvN) Park Seo Joon és Park Min Young

AKÁR EZ IS TETSZHET: A Netflix „The Silent Sea” főelőzetese: Gong Yoo, Bae Doona és mások Irány a Holdbázis egy szigorúan titkos küldetésért

Túláradó kémiájuk és egymáshoz való közelségük miatt a rajongók és a nézők azt feltételezték, hogy randevúznak. A pletykák sokáig tartottak annak ellenére, hogy Park Min Young és Park Seo Joon már a nyilvánosság elé tárta őket, csak közeli barátok és jó kollégák.

Park Min Young randevúz valakivel?

A Celeb Stat szerint Park Min Young jelenleg egyedülálló. A színésznő még korábbi interjúiban sem akarta a nyilvánosság előtt beszélni magánéletéről.

AKÁR EZ IS TETSZHET: A „Sungkyungkwan Scandal” szereplők frissítése 2021-ben: Song Joong Ki, Park Min Young, Park Yoo Chun és Yoo Ah In most a következő

Park Min Young(Fotó: Park Min Young Instagram | Harper's Bazaar)

A 35 éves K-dráma sztárja jelenleg az Office Romance Cruelty című sorozatának forgatásával van elfoglalva. Ezúttal a K-dráma szívtiprójával, Song Kanggal fog dolgozni. Októberben a forgatásról készült fotók köröztek az interneten.

Ezenkívül az Office Romance Cruelty premierjét 2022 első felében mutatják be a JTBC-n.

HA HIÁNYOLTÁL: Song Kang és Park Min Young feltűnt az Office Romance Cruelty című új drámájának forgatásán

Izgatottan várod Park Min Youngot az Office Romance Cruelty című filmben a Song Kanggal? Mondja el nekünk észrevételeit!

További koreai drámákért és hírességekkel kapcsolatos hírekért tartsa nyitva a lapokat itt, a Kiltandkeeley-n.

A cikk tulajdonosa Kiltandkeeley.

Shai Collins írta ezt.