Park Geun Hyung feleségül vette barátnőjét egy zártkörű ceremónián október 20-án a Shilla Hotelben. A színész, akit utoljára a 'Goddess of Fire: Jeonji'-ban láthattunk fazekasmesterként, és aki a 'Real Men' varieté vendége, két éve randevúzik nem celeb barátnőjével.

Park nem celeb barátnője fiatalabb nála. Bár 2012 decembere óta randevúztak, aggódott, hogy nyilvánosságra hozza kapcsolatukat, mert nem akarta, hogy az élete bonyolulttá váljon.

Amikor 2014 januárjában a 36 éves színészt barátnőjével látták egy koncerten, úgy döntött, nyilvánosságra hozza a kapcsolatot.Májusban beszélt a barátnőjéről, amikor kapott egy levelet, amit a 'Real Men' egyik epizódjában írt. A levél kedves szavai nyilvánvalóan hatottak rá. megosztott néhány részletet a pár romantikus történetéről a műsor szereplőivel és a közönséggel. Park elmondta, hogy amikor először találkozott leendő feleségével, azonnal kifejezte érdeklődését. Nem volt annyira érdekelt.

'Véletlenül találkoztam vele egy összejövetelen, és amikor először megláttam, rögtön odamentem hozzá, és megkérdeztem, van-e barátja' - mondta Park. Még csak nem is kedvelt annyira.

De kitartó volt.

„Folyamatosan találkoztam vele, hogy kifejezzem a szeretetemet” – mondta.

És végül megnyerte őt.

Augusztusban a Park Namoo Actors ügynöksége bejelentette, hogy a pár októberben összeházasodik.

'A leendő menyasszony 11 évvel fiatalabb Park Gun Hyungnál, és egy átlagos irodai dolgozó, ezért még óvatosabb volt a házassági tervük bejelentésekor' - mondta a Namoo képviselője. – Nagylelkű szívvel kéri a megértését. Kérjük, mutasson meleg támogatását Park Gun Hyungnak, aki életének új időszakát kezdi meg.

Park Geun Young az I Do I Do című filmben játszott komikus szerepéről is jól ismert. Ebben a romantikus vígjátékban Jo Eun Sungot alakította, az orvost, aki eleinte anyuci fiúnak adja ki magát, de később kitartóan próbálja meggyőzni Kim Sun Ah-t, hogy vegye feleségül.

Valóságos esküvője reggelén a színész a Twitteren üzent néhány várakozással teli szót.

– Nem hiszem el, hogy ma este van, és esik az eső.

Vannak, akik azt hiszik, hogy az eső az esküvő napján jó szerencsét jelent. Reméljük, ez Park Geun Young és menyasszonya esetében is így lesz.