Ahogy közeledik az éves ünnepség, az összes sztár, Park Bo Gum, Suzy és Shin Dong Yup együtt dolgozik az 58. Baeksang Arts Awards házigazdáján!

Park Bo Gum, Suzy és Shin Dong Yup újra találkoznak, hogy megrendezzék az éves rangos ünnepséget

Több tehetséges művész, Park Bo Gum, Suzy és Shin Dong Yup ismét az 58. Baeksang Arts Awards élére fognak állni!

Május 2-án, hétfőn megerősítették, hogy a három sztár két hosszú év után először találkozik újra, hogy vezesse a közel 58. Baeksang Arts Awards-átadót.Park Bo Gum, Suzy és Shin Dong Yup az 58. Baeksang Arts Awards házigazdája(Fotó: Park Bo Gum)

Park Bo Gum korábban megerősítette, hogy katonai felmentése óta az első tevékenységeként ő lesz a díjátadó ünnepség házigazdája.

Továbbá Shin Dong Yup és Suzy ötödik, illetve hetedik alkalommal is megerősítették a rangos esemény ceremóniamesteri megjelenését.

Park Bo Gum, Suzy és Shin Dong Yup az 58. Baeksang Arts Awards házigazdája(Fotó: JTBC hivatalos)
Suzy, Shin Dong, igen

Ők hárman bebizonyították, hogy nem csak a kamerák előtt tehetségesek, de remek kémiával is rendelkeznek műsorvezetőként, akik zökkenőmentesen tudják levezetni a rangos eseményt.

2021-ben Shin Dong Yup és Suzy sajnálkozásukat fejezte ki, mivel nem tudtak újra egyesülni Park Bo Gummal, aki akkor katonai szolgálatát teljesítette.

Szerencsére Park Bo Gum beváltja ígéretét, hogy visszatér a rivaldafénybe, és újra csatlakozik Shin Dong Yuphoz és Suzyhoz a színpadon.

Idén májusban 58. Baeksang Arts Awards

A tehetségek ünnepe egy évente megrendezett esemény a film, a televízió és a színház kiválóságainak elismerésére, amelyek az elmúlt évben a médiát megtisztelték.

Park Bo Gum, Suzy és Shin Dong Yup az 58. Baeksang Arts Awards házigazdája(Fotó: JTBC hivatalos)
58. Baeksang Arts Awards

A COVID-19 miatt az 58. Baeksang Arts Awards nyilvános közönség nélkül kerül megrendezésre a KINTEX-ben, Ilsanban, Gyeonggi tartományban, és május 6-án, 19:45-kor kerül adásba a JTBC-n. KST.

HA HIÁNYOLTÁL: Az 58. Baeksang Arts Awards kihirdeti az átadás dátumát

Az idei díjátadó ünnepség témája az „Ismét tavasz”, amely azt mutatja be, hogyan jön újra a tavasz a dél-koreai kultúrában, amelyet a COVID-19 vírus által tönkretett.

58. Baeksang Arts Awards jelöltjei

Az éves díjátadó ünnepségen megnevezték a jelölteket, ami szigorú zsűrizéssel és értékelésekkel történt.

Jung Hae In – D.P(Fotó: Netflix Korea Instagram) Jung Hae In

A legjobb színész díjáért a televíziós részlegben Im Si Wan, Jung Hae In, Kim Nam Gil, Lee Jung Jae és Lee Junho egyaránt versenyez.

Eközben Kim Tae Ri, Kim Hye Soo, Lee Se Young, Han So Hee és Park Eun Bin verseng a női megfelelőért.

Kim Tae RiKim Tae Ri

A filmrészlegnél Jeon Jong Seo, Go Doo Shim, Park So Dam és még sok más színésznők versengenek a rangos díjért.

OLVASSA MÉG: Kim Hye Soo, Kim Tae Ri, Jung Hae In, More jelölték az 58. Baeksang Arts Awardson a legjobb színész kategóriában

Ezenkívül Seol Kyung Gu, Jung Woo és mások versenyben állnak a legjobb színész díjáért.

Huszonöt Huszonegy(Fotó: a tvN hivatalos Instagramja)
Huszonöt Huszonegy

Másrészt a „Huszonöt, huszonegy”, a „D.P.”, a „Squid Game”, a „Going to the Blue House Like This” és a „The Red Sleeve Cuff” mind jelöltek a legjobb dráma díjára és az idei díjra. Daesang (fődíj).

Melyik a te választásod? Mondja el nekünk az alábbi megjegyzésekben!

A cikk tulajdonosa Kiltandkeeley.

Írta: Elijah Mully.