Úgy tűnik, hogy a Manny Pacquiao vs Floyd Mayweather küzdelem most fog megtörténni, amikor Floyd Mayweather állítólag harcra hívta Manny Pacquiaót 2015-ben.

A PhilBoxing Insider beszámolójában Floyd Mayweather állítólag azt mondta az újságíróknak, hogy Mannynak fel kell hagynia a kacskaringással, és meg kell küzdenie vele 2015-ben:

– És azt mondják, futó vagyok? Manny, kezdjük ezt a 2015-öt. Tedd fel vagy fogd be, ahogy Floyd Mayweather mondta.Mivel minden újra a maga útján megy, Manny Pacquiao olyan, mint egy küldetésben lévő ember, aki magabiztosnak hangzik, hogy mindent legyőz, ami az útjába kerül. A Timothy Bradley elleni egyhangú győzelmet követően azt mondta, hogy bármikor készen áll a várva várt Manny Pacquiao vs Floyd Mayweather meccsre.

'A vonal a hét minden napján, 24 órában nyitva tart' - mondta a filippínó ring ikonja, miután 12 fordulóban egyhangú döntést hozott a korábban veretlen Bradley ügyében.

Néhány Floyd Mayweather-rajongó úgy gondolja, hogy a Manny Pacquiao–Floyd Mayweather összecsapás nemcsak Floyd javára végződne, hanem azzal is, hogy Floyd három menet alatt kiütötte Mannyt.

Egy Facebook-felhasználó azt mondta: „Floyd annyira védekező, hogy egész nap kontrázna Mannyval. Floyd megismételte, amit Marquez tett Mannyvel, és kevesebb, mint 3 menet alatt kiütötte, és néhány rajongó egyetértett vele.

Mit gondolsz, a Manny Pacquiao vs Floyd Mayweather küzdelem 2015-ben befut? Szerinted ki fog nyerni és hogyan? Hallgassa meg az alábbi megjegyzésekben!