A régóta várt 'Kutyanapok' című film új főszereplőre talált, miután Kim Seon Ho-t eltávolították a stábból.

A hírek szerint Lee Hyun Woo veszi át a „Start-Up” sztár helyét állítólagos filmes debütálásában.

Lee Hyun Woo szerepel a „Kutyanapokban” + Kim Seon Ho helyére?

(Fotó : News 1 Korea)

Egy médiában megjelent exkluzív riport szerint a 'The Beauty Inside' sztárja megerősítette megjelenését, miután az egyik főszereplőként udvaroltak neki.A színészen kívül a „Kutyanapok” szereplői Dél-Korea legjobb színészeiből és színésznőiből is büszkélkedhetnek, kezdve az Oscar-díjas Youn Yuh Junggal.

Yoo Hae Jin, Kim Yoon Jin, a „Move to Heaven” Tang Jun Sang, a „SKY Castle” sztárja, Kim Seo Hyung és Daniel Henney is megerősítette megjelenését a készülő filmben.

Bár szerepüket még nem hozták nyilvánosságra, egyes hírek szerint Lee Hyun Woo, aki a Money Heist hamarosan megjelenő koreai remake-jének főszereplője lesz, átvette azt a szerepet, amelyet eredetileg a 35 éves sztárnak szántak.

Kim Seon Ho vitáinak tetőpontján a médiák megjegyezték, hogy a színész nem fog szerepelni következő projektjeiben, amelyek közül az egyik a 'Kutyanapok'.

Október 20-án a film produkciós cége, a JK Film megerősítette, hogy le fogják váltani a 'Szülőváros Cha-Cha-Cha' sztárját, mivel akkoriban sok vitával kellett szembenéznie.

„Kicsit megterhelő [Kim Seon Ho-val] folytatni, mert ez egy szerelmespár szerepe. Beszéltünk az ügynökséggel, úgy döntöttünk, hogy leváltjuk, és megtesszük a szükséges lépéseket” – idézte az egyik képviselő.

A Kim Deok Min rendező által irányított „Kutyanapok” egy állatkórházban dolgozó emberek életét és szívmelengető történeteiket mutatja be különleges barátaikkal.

A készülő film gyártása a tervek szerint 2021 decemberében kezdődik.

OLVASS TOVÁBB: #KimSeonHoMostPopularActor Trends, mint „Hometown Cha-Cha-Cha” Star Bags 2 kategóriában a 2021-es Asia Artist Awards-on

Kim Seon Ho-t Ahn Bo Hyun váltotta fel az új filmben, a 2 óra randevújában

Ahn Bo Hyun és Kim Seon Ho(Fotó: Ahn Bo Hyun és Kim Seon Ho hivatalos Instagram)

Az állítólagos debütáló filmjével kapcsolatos hírek után a Filmmaker R&K produkciós cég megerősítette a készülő rom-com film főszereplőit.

Bejelentették, hogy a Girls' Generation YoonA és Ahn Bo Hyun lesz a főszereplő.

Egy kiadó szerint a produkciós céget lenyűgözte az énekes-színész teljesítménye a Miracle: Letters to the the.elnök” és 2017-es „Bizalmas megbízás” című filmje.

Ugyanez vonatkozik a feltörekvő sztárra is, aki nemrégiben keltett hullámokat, miután Jeon Pil Do szerepét játszotta a Netflix My Name című filmjében.

A Kim Seon Ho közelgő filmjeiben bekövetkezett hirtelen változások ellenére a rajongók továbbra is láthatják a színészt a filmvásznon a várva várt 'Szomorú trópusok' megjelenésével.

Park Hoon Jung, a 2017-es „V.I.P” és „Night in Paradise” filmek zsenije által rendezett film egy koreai apa és egy filippínó anya által nevelt fiú történetét követi nyomon, és álmát, hogy profi bokszoló legyen.

A „Sad Tropics” szereplői közé tartozik Go Ah Ra, Kim Tae Joo és Kim Kang Woo.

HA ELMARADTA: A „Vincenzo” és a „Hometown Cha-Cha-Cha” nemzetközi feldolgozása a pletykák szerint

A cikk tulajdonosa a KDramastars

Geca Wills írta ezt