A közelmúltban Orlando Bloomot fényképezték le, amint összebújik Erica Packer barátnőjével ibizai tartózkodásuk alatt.

Bloom és Packer is újonnan szinglik, és látták, hogy minőségi időt töltenek a Seahorse luxusjacht fedélzetén. Daily Mail .

Kapcsolatuk azonban nem éppen az ideális, mert Packer volt férje, James állítólag találkozik Bloom volt feleségével, Miranda Kerr szupermodellel – jegyezte meg ugyanaz a kiadvány.Rövid kiruccanásuk után Bloom és Packer ismét észrevették, amint egy ibizai étteremben töltenek egy kis időt. A pletykák szerint a pár Pharrell Williams „Happy” című dalára táncolt, a „Gyűrűk ura” színésze pedig végül kezet csókolt Packernek. India ma jelentették.

Eközben Kerr tagadta, hogy romantikus kapcsolatban állt volna Jamesszel. Egy korábbi interjúban a Victoria's Secret modellje azt mondta: „Évek óta barátok vagyunk. A pletykák folyamatosan történnek velem, Orlandóval is. Megértjük. Amíg mindketten tudjuk az igazságot, addig nem igazán számít, mit gondolnak az emberek. Az emberek annyit spekulálhatnak, amennyit csak akarnak.

Kerr folytatta: „Egy barátoddal vagy, aztán azt hiszik, hogy csak azért, mert egy barátoddal vagy, hirtelen: ez az új partnered. Az emberek csak azt feltételezik, hogy csak azért, mert kávézni mész valakivel vagy vacsorázni, akkor hirtelen randevúzsz!

A hét elején Bloom összeveszett Justin Bieberrel, akit korábban volt feleségével, Kerrrel hoztak kapcsolatba még 2012-ben.

Több forrás is megerősítette, hogy Bieber szidalmazta Bloomot, miközben mindketten Ibizán tartózkodtak, és utalt arra, hogy a színész elhidegült felesége jó volt az ágyban.

Ennek eredményeként Bloom megpróbált ütni a „Boyfriend” énekesére, de nem járt sikerrel, miután a fiatalembert testőrei megakadályozták abban, hogy ütést adjon. A New York Post hatodik oldala megerősített.

Az eset után Bieber kigúnyolta Bloomot azzal, hogy az Instagramon közzétette síró szelfijét.