Olivia Wilde szoptatós képe Otis fiával szerepel a Glamour magazin szeptemberi címlapján.

Olivia Wilde nyilvánosan szoptat, legalábbis a nyomtatott oldalon. Ha valami, akkor a nyilvános szoptatás trendjét követi, hasonlóan a hírességekhez és a baba duzzanataikhoz.

A Glamour magazin szeptemberi számának címlapján Wilde szerepel, a szoptató fia pedig Otis. A fotó azonban korántsem zsúfolt, és a színésznő célja, hogy felhívja az emberek figyelmét, akik még mindig kínosan érzik magukat a gyermekeiket nyilvános helyeken szoptató anyukák mellett.„Az, hogy Otisszal forgattak, annyira tökéletes, mert jelenleg egyetlen portrém sem teljes anélkül, hogy anyai identitásom ne lenne ennek része. A szoptatás a legtermészetesebb dolog. Nem tudom, most úgy érzem, Otisnak mindig a mellemen kellene lennie. Olyan érzés volt, mintha megragadtuk volna azt a sokrétű nőt, akiről beszélgettünk – akiről tudjuk, hogy lehetünk. Lehetsz valaki, aki egyszerre anyai és profi, szexi és önelégült. [De] úgy értem, egyáltalán nem úgy nézek ki, amikor [tipikusan] szoptatok. És általában egy pelenka is van benne.

Felesége Jason Sudeikisnek, a 'Saturday Night Live'-ban, és áprilisban szülte meg Otis-t. Olivia Wilde szoptatós fotóján egy másik oldala is látható, amely eltér a szokásos szexi címlaplány imázsától.

A Glamour interjúban Wilde a filmrendezővel és volt férjével, Tao Ruspolival való kapcsolatáról is elmélkedik; 2011 októberében elváltak.

„[Én] nem lennék ez a személy az első házasság nélkül. Tényleg az első férjemmel nőttem fel. Most egy sokkal bölcsebb, középpontosabb helyen vagyok az életben. Azt hiszem, ha az életünkben szereplő embereket fejezeteknek tekintjük, sokkal egészségesebb perspektívánk van az egészről. Mintha úgy kellett történnie, ahogy történt. Jason és én évekig laktunk két háztömbnyire egymástól, és soha nem találkoztunk.

Olivia Wilde szoptatós címlapfotója augusztus 12-én jelent meg a Glamour magazinban ( yahoo.com ).