Ok Taec Yeon énekes és színész feltűnt a KBS TV új szombati vasárnapi drámájában, a 'Wonderful Days' címmel. Ok Taec Yeon, a 14 PM bálványcsoportból színésszé változott a KBS TV új szombat vasárnapi drámájában, a Wonderful Days című sorozatban.

A 2014. február 22-én és 23-án sugárzott új KBS TV szombat vasárnapi dráma, a „Csodálatos napok” első két epizódjában Ok Taec Yeon alakította Kang Dong Hee-t, aki egy fiatal bajkeverő, aki ki-be jár. a börtönbe, mintha ételt eszik. A hétvégi epizódokban Kang Dong Hee hidegen viselkedett Ha Young Choonnal, aki kijött, hogy üdvözölje, amikor kijött a börtönből. Ezután felkereste Chul Min boltját, aki addig a feleségével, Jung Ah-val élt, és feldühödött rá.

A kapcsolódó hírekben a KBS TV új szombati vasárnapi drámája, a „Csodálatos napok” egy vidéki szegény ember története, aki Szöulba megy tanulni, és ügyészként boldogul Szöulban. Majd 15 év múlva visszatér vidéki szülővárosába, és a dráma az őt körülvevő emberek történetét meséli el, és a család értékét, a szeretet nagyságát és a szomszédok értékét tárgyalja.