Gwyneth Paltrow és barátja, Brad Falchuk Róma nevezetességeit nézték meg, miután bejelentették, hogy a pár szakított.

'A 42 éves színésznőt a 44 éves televíziós íróval és producerrel együtt vették észre, amint csütörtökön körbeutazták Rómát' Daily Mail jelentették. 'Kapcsolatuk minden bizonnyal úgy tűnt, hogy úszik, ahogy a Szerelmes Shakespeare színésznő a volán mögé ült az olasz fővárosban tett utazása során.'

A People szerint Brad Falchuk segített Gwyneth Paltrow-nak „áthajtani a városon, és a pár „elégedettnek tűnt egymás társaságában”.A Radar Online korábbi jelentése felfedte, hogy Gwyneth Paltrow szakított barátjával, Brad Falchukkal, akit egy romantikus randevún vettek észre egy csinos barnával Velencében, Kaliforniában.

A forrás azt mondta a bulvárlapnak: 'Gwyneth nem akart újabb hosszú és kötelező érvényű kapcsolatba kerülni.'

„Csak ki akar menni és pályára lépni egy kicsit” – tette hozzá a forrás. – Nem akar senkihez vagy semmihez kötni, különösen most.

Idén májusban a pletykák szerint Gwyneth Paltrow és Brad Falchuk szakítottak, miután a 'Glee' producer állítólag megtagadta a válókereset benyújtását, miután a 'Vasember' színésznője áprilisban benyújtotta a papírokat, hogy hivatalosan váljon el Chris Martintól, hogy vele lehessen. .

A Star Magazine a Celebrity Dirty Laundry szerint arról számolt be, hogy Brad Falchuk állítólag nem tartja be az alkut, amikor Gwyneth Paltrow válókeresetet nyújtott be Chris Martinnal.

– Gwyn megkérdőjelezi a kapcsolatot. Furcsának és kínosnak találja, hogy Brad nem lépett előre a válásával. Azt akarja, hogy rendezze a dolgokat a feleségével, és menjen tovább” – állította a forrás.

Az OK! korábbi kiadásában! magazinnak, Brad Falchuk állítólag szakított Gwyneth Paltrow-val, mert „főnöki viselkedése” volt.

A cikk azt állította: „Brad csak a szemét forgatja, amikor Gwyn a GMO-król riogat. Chris Martin hagyta, hogy a legtöbb dologról beszéljen, de Brad nem olyan könnyelmű.