Nina Dobrev és Austin Stowell már hónapok óta randevúznak, de a Vámpírnaplók egykori színésznője csak a múlt héten tette hivatalossá kapcsolatukat.

Austin Stowell a közelmúltban Twitteren közzétett egy képernyőképet Nina Dobrev Twitter-fiókjáról, és a következőt írta: „Az a kínos pillanat, amikor rájössz, hogy nem követed a barátnődet a Twitteren” Celeb piszkos mosoda .

Néhány pillanat múlva a 'barátnője' Twitteren is közzétett egy képernyőképet a színész Twitter-oldaláról, és azt mondta: 'Az a kínos pillanat, amikor rájössz, hogy te sem követed őt, és gyorsan meg kell tenned. B4 rájön.'Egyesek úgy vélik, hogy ez a Twitter-csere lehet az első alkalom, amikor Nina Dobrev és Austin Stowell szóban bevallotta kapcsolatukat, annak ellenére, hogy több alkalommal is észrevették, hogy közel kerültek egymáshoz.

'Nem sokkal azután, hogy Dobrev kilépett a TVD-ből (The Vampire Diaries), ő és Austin nyaraltak St. Tropez-ben, ahol boldogan fitogtatták szerelmüket szenvedélyes csókolózással, ölelkezéssel és szexi úszással az érintetlen óceánban.' CDL korábban felidézték.

„Nina és Austin gondoskodott arról, hogy a paparazzók rengeteg képet kapjanak trópusi utazásukról” – folytatta a jelentés.

A feltételezések szerint Nina Dobrev Austin Stowell-lel való kapcsolatát fitogtathatja, hogy volt barátját, a Vámpírnaplók egykori vezetőjét, Ian Somerhaldert tegye.

Tehát minden „A Vámpírnaplók” fejében felmerülő tömör kérdés: Működik? Ian Somerhalder féltékeny Nina és Austin kapcsolata miatt? És Nikki Reed csalódott-e amiatt, hogy férje még mindig érezhet érzelmeit volt barátnője iránt?

Úgy tűnik, hogy Ian Somerhalder és Nikki Reed sem törődhetett Nina és Austin kapcsolatával, főleg most, hogy a pár állítólag babát próbál megfoganni.

Ian Somerhalder korábban beszélt saját és Nikki Reed gyermekvállalási terveiről.

„A leghihetetlenebb dolog boldognak és biztonságban lenni valamiben” – mondta korábban Ian Somerhalder Szórakozás ma este . „Elég őrült idő és hely, hogy egy gyereket hozzunk ebbe a viharos és őrült világba – de már alig várom, hogy megtegyem, és tényleg imádom.”