Nina Dobrev és Ian Somerhalder két évvel ezelőtti szakítása után a pletykák szerint a Szobatárs sztárja kilép a Vámpírnaplók sorozatból, ha volt barátja és színésztársa megújítja szerződését. A pletykák arról is szólnak, hogy az Anomália színésze felelős Nina Dobrev állítólagos meztelen fotóiért, amelyek az interneten terjedtek.

-tól származó jelentés szerint Hírességek mosoda, Nina Dobrev kilép a TVD-től, ha volt barátja megújítja szerződését a következő szezonban. A jelentés azt is állította, hogy a 'Perks of Being a Wallflower' sztár visszatér a 'The Originals'-hoz.

A jelentésből olyan pletykák terjedtek el, hogy a szereplők többsége csak a sorozat hat évadára szerződött.Ez magában foglalja mind a három főt: Nina Dobrev , Ian Somerhalder , és Paul Wesley.

'Alapvetően Nina Dobrev világossá tette a TVD producerei számára, hogy ha Ian Somerhalder marad a műsorban, akkor kilép' - tette hozzá a jelentés.

Ez azt jelenti, hogy ha Ian Somerhalder marad a következő szezonban, a TVD producerei áthelyezhetik Nina Dobrevet a The Originalshoz, vagy felmenthetik a szerződéstől.

Eközben Nina Dobrevről készült állítólagos meztelen fotók keringtek az interneten, más hírességek, köztük Jennifer Lawrence és Kate Upton hatalmas hackelése nyomán.

A pletykák szerint Nina Dobrev állítólagos meztelen fotói Ian Somerhalderhez kapcsolódhattak.

'Az összes Nina és Ian drámával kapcsolatban, ami jelenleg körülveszi őket, úgy gondolják, hogy Ian a telefonján lévő régi fotókat küldhette el, amelyeket Nina küldött neki, amikor még együtt voltak.' Gack Hollywood mondott.

A jelentés azt is állította, hogy Ian Somerhalder az állítólagos meztelenfotó-kiszivárogtatást „valamiféle bosszúként” foghatta fel volt párja miatt.

Nina Dobrev és Ian Somerhalder szakítása tavaly történt, pár éves randevúzódás után. Ők ketten a nagy sikerű tévésorozat forgatásán ismerkedtek meg.

Nina Dobrev és Ian Somerhalder szakítása után az Anomália színésze a Twilight sztárjával, Nikki Reeddel jár.

Másrészt a „The Roommate” sztárjáról azt pletykálják, hogy számos hírességet lát, köztük Orlando Bloomot, Liam Hemsworth-t és a Muse zenekar tagját, Dominic Howardot.