Nicki Minaj ismét eljegyzési pletykákat robbantott ki azzal, hogy az Instagramon közzétette azt a hatalmas gyémántgyűrűt, amelyet Meek Mill ajándékozott neki.

– Most erről beszélek, bébi. Lol. Love u @meekmill ~ RANG finga whr da rock iiizzzzzzzz” – írta az „Anaconda” énekesnő a képaláírásként.

Az egyik hozzászóló nem tudott mást tenni, mint egy ásást a Meek Millnél: 'Kíváncsi vagyok, Nicki adott-e pénzt szelídnek, hogy megvegye.'

„Az ön pénzén vette meg, mert Meek Mill karrierje halálos AF, és ezt nem engedhette meg magának” – mondta egy másik.

Meek Millet azzal vádolják, hogy Nicki Minaj barátnője hírnevének kabátján lovagolt. Az 'Anaconda' rapper bejelölte barátját a 'Pink Print' turnéjára.

Valójában Drake sértegette Meek Millet a viszályuk tetőfokában, amiatt, hogy a rapper a jelek szerint nem tudta elszakítani saját karrierjét Nicki Minaj árnyékától.

Egy másik rajongó eközben így kommentálta az állítólagos eljegyzési gyűrűt: 'Sweetie, te egy túlzásba vitt rajongód, és én is szoktam látni az ő rohadt underground-műsorait, New York-i vagyok a hülye seggét, és szerintem a gyűrű csúnya, pont üres időszak fú.'

Nem ez volt az első alkalom, hogy Nicki Minaj eljegyzési pletykákat váltott ki Meek Millnek.

Nicki Minaj először váltotta ki a pletykát Meek Mill eljegyzéséről, amikor közzétette Twitter április 15-én gyűrűt, szívet és gyémántot ábrázoló hangulatjelek. Ezután a bejegyzést a következőképpen írta alá: „Később teszem közzé”, egy másik hangulatjellel, amely a nyelvét kinyújtó szájat ábrázolja.

Eközben Nicki Minaj még nem erősítette meg az eljegyzési pletykákat, de ÉS! hírek azt állította, hogy lehet igazság a pletykákban.

A forrás azt mondta: 'Az esküvő valószínűleg előbb lesz, mint utóbb, csak így alakult a kapcsolatuk. Nicki már egy ideje vár erre a különleges napra, és Meek szeretné tökéletessé tenni, és egy mese valóra válik számára. Nagyon izgalmas időszak ez az életében.