A Tony-győztes Laura Benantit lehallgatták, hogy csatlakozzon a „Nashville” szereplőgárdájához ebben az évadban, és ő fogja játszani Sadie Stone szerepét.

A „Nashville” alkotói megerősítették, hogy nem csak Benanti lesz a legújabb hang ebben az évadban, hanem ő lesz az egyetlen hang, amely leköti Jeff Fordham vázlatos lemezvezetőjének szívét és figyelmét.

A show-futó, Dee Johnson kifejtette Sadie karakterét és kapcsolatát Raynával.

– Sadie olyan valaki, aki Rayna radarján végzi. Nőkként kapcsolódnak egymáshoz ebben a szakmában, akiknek nincs, mondjuk, olyan poggyászuk, mint Raynának Juliette-tel... Érdekes barátság lesz, aminek fejlődését látjuk” – mondta Johnson. TV vonal .

Közben megjelent egy fotósorozat is, amely a 'Nashville' első epizódjából készült az évadban, Spoilerek útmutató jelentették.

A két kép egyikén Stone Fordhammel készült. Mindketten Stone telefonját nézték. Meglepő módon Fordham arcán mosoly ül.

A második képen Stone látható, amint egyedül élvezi a bárban töltött időt. Nem világos, hogy ő és Fordham itt találkoztak-e először, de mindkét képen látható öltözékéből ítélve nagyon valószínűnek tűnik.

A „Nashville” 3. évadja október 1-jén indul az évad első epizódjával, és a „How Far Down Can I Go” címet viseli majd. KSiteTV neves.

Az ABC közzétette az első epizód hivatalos leírását is, amely így szól: „Miután Will debütáló albuma a második helyre lökte Raynát, minden eddiginél elszántabb, hogy a Highway 65-öt és lemezét slágerré tegye. Viszont úgy dönt, hogy új és váratlan reklámlehetőséget keres, például ellátogat a „Good Morning America”-ba, ahol barátja, Luke Bryan meglepi őt a színpadon.