Nam Joo Hyuk modell-színész az Esquire Korea legújabb borítómodellje az áprilisi számban. A legutóbbi magazininterjúban többet is megemlített a „Twenty Five, Twenty One” című drámájáról.

A 'Twenty Five, Twenty One' csillag az Esquire Korea áprilisi számának új borítómodellje

Nam Joo Hyuk következetesen elrabolja a nézők szívét azzal, hogy Baek Yi Jint alakítja a tvN „Twenty Five, Twenty One” című romantikus ifjúsági drámájában, amely a hétvégi főműsoridőben az első helyen áll az idősávjain.

Ő díszítette az Esquire Korea áprilisi címlapszámát. A színész beszélt a folyamatban lévő sorozatáról és a szereplőkkel és a stábbal szerzett tapasztalatairól.Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

Az Esquire Korea (@esquire.korea) által megosztott bejegyzés

Nam Joo Hyuk a Dior Man nagykövete, és kiállított egy boyfriend wannabe imázsát, miközben a híres márka legújabb kollekciójával öltözött.

A sorozatban a 'Súlyemelő Tündér Kim Bok Joo' sztárja a Taeyang középiskola öregdiákja, ahol Na Hee Do (Kim Tae Ri), Ko Yu Rim (WJSN Bona), Ji Woong (Choi Hyun Wook) és Seungwan ( Lee Yoo Myoung) is részt vesz.

Nam Joo Hyuk megosztja szerelmi vallomásait

A családja által átélt pénzügyi válság miatt Yi Jin arra törekedett, hogy megvalósítsa álmát, hogy riporter legyen. A magazininterjú és a fotózás a 8. rész adása után történt. Egy jelenet kapcsán, amikor Na Hee Do azt mondta Baek Yi Jinnek: 'Meg kell vennem', a kitörő sztárt arról kérdezték, hogyan vallotta be érzelmeit fiatalabb évei alatt.

Kim Tae Ri, Nam Joo Hyuk, Twenty Five Twenty One(Fotó: a tvN hivatalos Instagramja)

OLVASSA EL IS: Kim Tae Ri kapcsolati állapot 2022: A „Huszonöt, huszonegy” színésznő randevúzik valakivel?

Nam Joo Hyuk válaszul elmondta, hogy sok vallomást tett, amikor még óvodás és általános iskolás volt. Szerinte ha tetszik valaki, menjen, és legyen bátorsága bevallani az érzéseit, hogy végül ne bánja meg.

Nam Joo Hyuk természetesen és kényelmesen játszik a 'Twenty Five, Twenty One' című filmben

A K-dráma tagja is megosztotta a színészi karrierje során tapasztalt küzdelmeket. – Korábban sok ifjúsági drámát játszottam. Néha elveszítem a motivációmat, hogy új oldalt mutassam meg magamnak.

Emiatt Nam Joo Hyuk nehezen dolgozott a karakterén 2521-ben.

Nam Joo Hyuk(Fotó: a tvN hivatalos Instagramja)

De színésztársainak és drámaigazgatónak köszönhetően új dolgokat tanulhatott tőlük. Ez segített neki megőrizni Baek Yi Jin karakterét.

Másrészt a K-szívtipró elégedettségét fejezte ki a „Huszonöt, huszonegy” forgatási díszletével kapcsolatban, amelynek derült hangulata volt. Joo Hyuk a szünetben asztaliteniszezéssel és lábröplabdázással is töltött időt a személyzettel és a társsztárokkal.

Nam Joo Hyuk, Kim Tae Ri(Fotó: a tvN hivatalos Instagramja)

A forgatáson a pozitív hangulat jó volt, és a főszereplőt a helyszínen is kényelmesen alakította. Azt is hozzátette, mennyire természetes a komikus szerepvállalása a sorozatban. Nam Joo Hyuk természetesnek tartja a fellépését, hogy a nézők könnyen kapcsolatba kerülhessenek érzelmeivel.

Közben látogassa meg Esquire Korea hivatalos oldal és Instagram hogy többet megtudjon Nam Joo Hyuk legújabb magazinjának borítójáról.

HA HIÁNYOLTÁL:„Huszonöt, huszonegy” 12. rész: A Tae Yang középiskolai osztag új kezdetekkel néz szembe + Kim Tae Ri, Nam Joo Hyuk édes emlékek létrehozása

Mit tud mondani Nam Joo Hyuk karakteréről a Huszonöt, huszonegy című filmben?

További K-Drama, K-Movie és hírességek híreiért és frissítéseiért tartsa nyitva lapjait itt, a Kiltandkeeley-n.

A cikk tulajdonosa Kiltandkeeley.

Írta: Shai Collins.