Mielőtt bemutatnák kémiájukat a „Big Mouse” című új jogi drámájukban, Lee Jong Suk és az SNSD-s YoonA közösen mutatják be látványvilágukat és tökéletes alakjukat az új magazinban.

Az SNSD YoonA és Lee Jong Suk Stun az új képben

Az Elle Korea magazin Lee Jong Sukot és az SNSD YoonA-ját használta 2022. márciusi számához. Az okleveles fejforgatókról ismert két híresség erős karizmát sugárzott a divatmagazinban készült képeiről.

SNSD Yoona(Fotó: Elle Korea Instagram)
SNSD Yoona

A két híresség jelenleg együtt dolgozik első drámai csapatukon, a „Big Mouse”-on, más néven „Big Mouth”-on.Az Elle Korea magazin által feltöltött fotókon a főszereplők a Pradában és a Miu Miuban öltötték magukat, és bebizonyították divatikon státuszukat.

Lee Jong Suk(Fotó: Elle Korea Instagramja)
Lee Jong Suk

A „W” színész azonnal elment a „Big Mouse” forgatására, miután befejezte a készülő „Decibel” és „A boszorkány 2” című akció-kalandfilmjeit.

Eközben a magazin kiadott egy részletet a koreai szívtipróval készült interjúból.

AKÁR EZ IS TETSZHET: A 'Decibel' Lee Jong Suk, Kim Rae és Cha Eun Woo főszereplésével kirobbanó befektetést kapott a filmipar.

Amikor a 'Big Mouse'-ban, Park Chang Ho szerepéről kérdezték, Lee Jong Suk azt mondta, hogy egy kicsit más oldalát akarja kiemelni, ami egy új átalakulást jelez.

Elle Korea kiadta Lee Jong Suk előzetesét és YoonA interjúját

Lim YoonA, aki 15. debütálásának évfordulóját ünnepli, megosztotta azzal, hogy úgy érzi, a hatás befolyásolja a teljesítményét, akár színészileg, akár a Girls' Generation tagjaként színpadon lép fel. Hozzátette, hogy sok olyan dolog történt vele 2021-ben, amitől emberként fejlődött.

SNSD Yoona(Fotó: Elle Korea Instagramja)
SNSD Yoona

Lee Jong Suk és Lim YoonA megvan a maga varázsa, amikor drámákban adják elő előadásaikat. Mindketten vonzalmat mutatnak a színészet iránt. A férfi sztárt ezután megkérdezték, milyen teljesítményeket ad neki a színészet, és azt válaszolta: „A sikerélmény abból fakad, hogy vannak, akik támogatnak engem. Növekszik a vágy, hogy visszafizessék nekik (a rajongóknak).

Lee Jong Suk(Fotó: Elle Korea Instagramja)
Lee Jong Suk

A „Hush” színésznő őszinte válaszát mondta: „Az a támogatás, amit eddig kaptam, rendkívül megváltoztatott. Miután eljátszottam egy szerepet, úgy érzem, egy újabb adat halmozódik fel a fejemben az emberekről.

YoonA és Lee Jong Suk teljes magazininterjúja megtalálható az Elle hamarosan megjelenő márciusi számában.

A „Big Mouse” várhatóan 2022 első felében kerül adásba.

HA HIÁNYOLTÁL: A KDrama romantikus mesterei Lee Jong Suk, Kim Seon Ho, Kang Ha Neul és Jung Hae In közelgő filmjeikkel és drámáikkal találkozhatnak a nézőkkel

Izgatottan várod Lee Jong Suk és SNSD YoonA drámacsapatát? Ossza meg velünk észrevételeit!

További koreai drámákkal és hírességekkel kapcsolatos hírekért tartsa nyitva lapjait itt, a Kiltandkeeley-n.

A cikk tulajdonosa Kiltandkeeley.

Shai Collins számolt be erről.