A KARA Han Seung Yeon és Hong Jong Hyun színész úgy néz ki, mint egy szerelmes pár a közelgő „Nők, képregények, cipők” című dráma kulisszái mögött.

Han játssza a fő női főszerepet, Shin Ji Hoo-t, egy alkalmazottat, aki az első kapcsolatában szerzett rossz tapasztalatai miatt nem hisz a randevúzásban és a szerelemben. Találkozik Oh Tae Soo-val, akit Hong Jong Hyun alakít, hideg főnöke, aki több sikertelen románc után randevúzni fog vele. Megváltoztatják a szerelemről és a kapcsolatokról alkotott eszméiket, miután találkoztak egymással, annak ellenére, hogy rangjuk és életkoruk különbözősége miatt titkolniuk kell érzéseiket.

A dráma egyik képviselője így nyilatkozott: „Bár Han Seung Yeon és Hong Jong Hyun először dolgozott együtt, nagyszerű kémiájuk volt, amitől úgy néztek ki, mint egy igazi pár a dráma forgatása közben. Kérem, várja a pár románcát.A „Nők, képregények, cipők” egy tízrészes minisorozat, amely 10 perces online epizódokat sugároz majd webdrámaként, egyidejűleg pedig az SBS kábelcsatornáján, rövid drámaként. Mobileszközökön is elérhető lesz.

A dráma premierje február 24-én lesz.