A hamarosan megjelenő „Baseball Girl” film egy női baseball-játékos küzdelméről szól, aki arról álmodik, hogy csatlakozzon egy profi baseballcsapathoz. Középiskolás korában a baseballcsapat tagja, tehetsége miatt ő volt az egyetlen lány a csapatban, sőt az egyetemen baseballzseniként ismerik. Célja, hogy a középiskola elvégzése után továbbra is baseballozzon.

Bár nincs szabály, hogy csak férfiakra vonatkozzon, nem mindig látunk női baseball-sportolókat. Ráadásul Koreában nem nőknek kell profi baseball-játékosoknak lenni.

Ennyi szenvedéllyel a főszereplőnek annyi mindent kell bizonyítania, és hogy képes a profi ligában szerepelni. A trailerben még azt is mondta: – Honnan tudják az emberek a jövőmet? Még én sem tudom. Hozzátette, nem adná fel álmát anélkül, hogy megpróbálná.A nemek közötti egyenlőtlenség még mindig tombol nemcsak Koreában, hanem a világ számos részén. A nemek közötti egyenlőség szószólói régóta harcolnak. Ennek ellenére még mindig sok olyan eset van, amikor ezeket nem veszik figyelembe, különösen, ha a nők egy profi sportligában játszanak, a férfiakkal együtt.

Eközben rengeteg független és erős nő van szerte a világon, akik harcolnak, küzdenek, és bebizonyítják, mit tudnak és tud nyújtani a nyilvánvaló előítéletek ellenére.

Joo Soo-In (Lee Joo Young) a csapat dobójaként fog játszani. A trailer megmutatta, hogy nehézségei vannak az edzéssel való lépésben, de nem tántorgott. Valahányszor elesett, felemelkedett. A hamarosan megjelenő „Baseball Girl” című filmen keresztül láthatjuk, hogyan találja meg a választ a törekvéseiért folytatott küzdelmére.

A dolgok akkor is kezdenek fordulni, amikor a csapat új edzőt kap, akit Lee Joon Hyuk alakít.

A 28 éves Lee Joo-Young a Súlyemelő Tündér Kim Bok-Joo című filmben játszott szerepeiről ismert. Ezután szerepelt a 'School of Hip Hop', a 'Something in the Rain', a 'The Ghost Detective' és a közelmúltban a JTBC 'Itaewon Class' című filmjében, ahol egy Ma Hyun-Yi nevű transz nőként játszott, és jelenleg egy hatalmas férfi. eltalált a Netflixben. Még a 2019-es KBS Drama Awards díjátadón a Special Short Drama Actress díjat is elnyerte a „Drama Special: House of the Universe” című filmben való részvételéért.

Másrészt Lee Joon Hyuk színészként debütált a 2007-es 'First Wives' Club' című televíziós drámában. Ezt követően több sorozatban is feltűnt, köztük a „Csillagok szeretője”, a „Városvadász”, „Világos napjaim”, „A nap egy vers” és még sok más sorozatban. Az MBC '365: Repeat The Year' című műsorában is szerepelt.

Lee Joon Hyuk számos filmben is szerepelt, például a Szerencseszalonban, a Barackfa-ban, az Istenekkel együtt: A két világban, az Istenekkel együtt: Az elmúlt 49 napban és a No Mercyben.

Yum Hye-Ran Soo-In anyját fogja játszani, míg Song Young-Kyu lesz az apja. Kim Jong-Soo Coach Park szerepében, Lee Chae-Eun pedig Kim tanárnőt alakítja.

A 'Baseball Girl'-t Choi Yun-Tae rendező fogja irányítani. A mozikban a tervek szerint jövő júniusban kerül bemutatásra.

Nézze meg az alábbi előzetest.