A vezető műsorszolgáltató hálózatok, mint például a JTBC, a tvN, az SBS és mások, 2021 júniusában mutatják be a várva várt K-sorozatukat.

Azon új sorozatokon kívül, amelyek minden bizonnyal rabul ejtik a nézők szívét, több legjobban értékelt dráma is visszatér majd nagyobb, jobb és merészebb történetekkel.

Ennek ellenére itt van a kilenc nagyon várt Kdrama, amelyek premierjét ebben a hónapban tervezik.'Penthouse 3: War in Life'

Park Ho San, hogy esetleg sztár legyen(Fotó: SBS hivatalos Instagram)
Park Ho San valószínűleg a The Penthouse 2 főszereplője lesz

A listán a legjobban várt SBS esti dráma indul, amelyben a Hera Palace befolyásos személyiségei szerepelnek.

A 'Penthouse 3' a tervek szerint június 4-én debütál, mivel a harmadik évad üdvözli az OG szereplőit, akik megismétlik szerepüket.

Ide tartozik Kim So Yeon, Eugene és Lee Ji Ah, akiket a netezők gyakran „szentháromságnak” neveztek.

A hármason kívül a „Penthouse 3” szereplőgárdájához csatlakozik Uhm Ki Joon, Yoon JongHoon, Park Eun Seok és a „Penthouse” gyerekek mellett.

A harmadik évad Logan Lee pusztító halálát és a börtönben lévő ellenségek életét követi majd.

OLVASS TOVÁBB: 'Penthouse 3' előzetes: Lee Ji Ah, Kim Young Dae és Kim Hyun Soo Mourn Park Eun Seok halála

'Next Door Witch J'

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

A WeTV Thailand (@wetvthailand) által megosztott bejegyzés

Szintén június 4-én mutatják be a közelgő romantikus drámát, a „Next Door Witch J”-t, Park Ji Yeon, Lee Tae Sun, Jang Eui Soo és Go, Sung Min főszereplésével.

A Viki által irányított rövid formájú dráma a „Next Door Witch J.” néven ismert szépségalkotó utazását illusztrálja.

Érdekes módon bonyolult szerelmi történetbe keveredik egy kozmetikai induló cég vezérigazgatója és a szépségtartalom-készítőket irányító ügynökség igazgatója között.

'Kórházi lejátszási lista 2'

Kórházi lejátszási lista 2 poszter(Fotó: a tvN hivatalos Instagramja)

A rajongóknak nem kell aggódniuk, mivel a legjobb értékelésű „Hospital Playlist 2” című orvosi dráma a tervek szerint június 17-én, csütörtökönként debütál a tvN-n.

A drámában Jo Jung Suk, Yoo Yeon Seok, Jung Kyung Ho, Kim Dae Myung és Jeon Mi Do szerepel, aki a Yulje Medical Center öt orvosának életét és barátságukat mutatja be, amely kiállta az idő próbáját.

'A havi magazin főoldala'

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

A JTBC dráma hivatalos Instagramja (@jtbcdrama) által megosztott bejegyzés

Idén június 16-án, minden szerdán és csütörtökön a JTBC-n, a „Monthly Magazine Home” egy közelgő romantikus vígjáték, amelyben Kim Ji Suk, Jung So Min és Jung Gun Joo látható. Az ingatlanbefektetési társaság vezérigazgatója és a magazin hosszú ideje szerkesztője közötti interakció körül forog, aki közel tíz éve lakik bérelt otthonában.

'Mindazonáltal'

Ennek ellenére Song Kang és Han So Hee(Fotó: JTBC hivatalos Instagram)

Egy másik közelgő koreai dráma, amely hullámokat kelt a közösségi médiában, nem más, mint Song Kang és Hna So Hee legújabb sorozata, a 'Devertheless'. A romantikus dráma lesz az új szombati program, amely a tervek szerint június 19-én debütál a JTBC-n és a Netflixen. Az „Azonban” egy Park Jae Uhn és Yoo Na Bi nevű személy története, akiknek más a megközelítése az életben és a szerelemben.

'4. hang'

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

A tvN drama hivatalos fiókja (@tvndrama.official) által megosztott bejegyzés

A közelgő dráma, amelyet idén június 18-án mutatnak be, egy segélyhívó központban dolgozó alkalmazottak történetét mutatja be. Az előző évad sikerét követően a „Voice 4” folytatja Kang Kwon Joo (Lee Ha Na) ász hangprofilozó útját, és küldetését, hogy Derek Jo nyomozóval (Song Seung Heon) együtt elkapja a gonosz gyilkosokat.

'A távolban zöld a tavasz'

Távolról zöld a tavasz(Fotó: lost_in_korea_/Instagram)

A lenyűgöző stábtagokkal, köztük Park Ji Hoonnal, Kang Min Ah-val és Bae In Hyuk-kal, a hamarosan bemutatásra kerülő, felnőtté váló dráma egy húszas éveik elején járó fiatal csoport körül forog, akik foglalkoznak. kihívásokkal, miközben felfedezik az egyetemen kívüli életüket. Az 'At a Distance, Spring is Green' lesz a KBS2 új hétfői és keddi drámája, amely június 14-én kerül adásba.

'Senki, csak egy őrült'

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

Az MBC DRAMA tisztviselője által megosztott bejegyzés (@mbcdrama_now)

Az MBC hamarosan megjelenő drámája, a „No One But a Madman” középkorú hivatásos munkások történetét meséli el, akik a túlélésért küzdenek egy durva és kaotikus társadalomban.

Június 23-án debütál, a főszereplők Moon So Ri, Jung Jae Young, Lee Sang Yeob és Kim Ga Eun.

'Annyira nem éri meg'

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

A Netflix Korea (@netflixkr) által megosztott bejegyzés

A lista utolsó helye a hamarosan megjelenő „So Not Worth It” vígjáték, amelyben egy baráti társaság vesz részt, akik különböző hátterű és kultúrájúak, miközben egy Szöul szívében található kollégiumi egyetemen próbálják megtalálni a középutat.

A premier a Netflixen június 18-án várható

HA ELMARADTA: A So Not Worth It' sztárjai Youngjae, Minnie, Han Hyun Min és még sok más kábítás az új kedvcsináló fotókon


A cikk tulajdonosa a KDramastars.

Írta: Geca Wills