Az őszi szezon határozottan magával hozza a nosztalgia és a vágy érzését, amitől az ember csak az ágyba bújva szeretne egy nagyszerű, szívet melengető K-drámát nézni.

Ha egy új drámát keresel, amit feltehetően meg is teszel, amióta itt vagy, és nézd meg idén ősszel, ne aggódj! Megkaptuk! Olvass tovább, és nézd meg ezeket a csodálatos K-drámákat!

'Ahol a csillagok leszállnak'

Olyan drámát keresel, amely minden érzelmet átérez? Itt van Lee Je Hoon és Chae Soo Bin „Where Stars Land” című műve.A zseniális Lee Soo Yeon (Lee Je Hoon), a repülőtéren dolgozó férfi történetét követi nyomon, aki mély titkot rejteget, amelyről senki sem tud.

Egészen addig, amíg nem találkozik Han Yeo Reummal (Chae Soo Bin), aki szintén a repülőtéren dolgozik, és akit nagyon kedvel.

Vele ellentétben Yeo Reum nem fél kifejezni gondolatait és érzéseit. Emellett pezsgő és mindenkivel barátságos.

Különbségeik ellenére a két férfi mélyen beleszeret egymásba.

ÉRDEKELHET, HOGY: Ez a 4 K-Drama olyan szokatlan karriert kínál, amely biztosan inspirál

Az egymás iránti romantikus vonzalom mellett Dél-Korea gyönyörű tája kiemeli romantikájukat.

'Szerelmi riasztó'

Ebben a világjárvány idején a mobiltelefonunk jelenti az életünket. Segít átvészelni a napot. Érdekes módon a „Szerelemriasztás”-ban egy mobilalkalmazás képes megtalálni az Ön közelében lévő 10 méteren belül egy személyt, aki kedvel téged.

Szerelemriasztó 2(Fotó: Netflix Korea Instagram)

Ha valaki kedvel téged, az alkalmazás riasztást ad, de nem fedi fel pontosan a személyt.

A drámában Kim Jo Jo (Kim So Hyun) egy helyzetbe keveredik két jóképű férfival, és összezavarja őt, vajon jó ötlet volt-e letölteni az alkalmazást vagy sem.

Kim So Hyun egy középiskolai románcban és felnőttkorú drámában? Garantálja a minőséget. Jól tudja ábrázolni karakterét, legyen az érzelmes, zavart vagy határozott.

Szerelemriasztó 2(Fotó: Netflix Korea Instagram) Kim So Hyun szerelmes riasztásban

Ez a dráma nemcsak a technológiai romantikát ad egy csipetnyit, hanem az iskolába járás nosztalgiáját is, és meg kell küzdenie az iskolai drámával, ami a diákságból fakad ebben a fajta embert próbáló időszakban.

'Kobold'

Goblin és egy goblin menyasszony? Tökéletes a kísérteties évszakhoz, amit az őszi hideg szellő kísér! De nem kell megijedni, ez a goblin nagyon jól néz ki, lehet, hogy beleszeretsz!

Kobold(Fotó: tvN) Kim Go Eun és Gong Yoo

A 'Goblin' egy elveszett goblin (Gong Yoo) és végzetes menyasszonya, Ji Eun Tak (Kim Go Eun) történetét követi, akik bonyolult románcba kezdenek természetfeletti küzdelmek sorozatával, amelyek akadályozzák őket abban, hogy egymással lehessenek.

Ez a dráma annyira ikonikus, hogy a remek produkciótól a filmezésig, a kameraállásokig és a festői kilátásokig minden bizonnyal a valaha készült legjobb dráma egyike.

'Ősz a szívemben'

Ha Song Hye Kyo egy drámában szerepel, higgyétek el, hogy nagyszerű. Ebben a drámában Song Hye Kyo és Song Seung Heon testvérek.

Azonban ahogy öregszenek, testvéri kapcsolatukat tesztelik, mivel kiderül, hogy nem rokonok a vérrel. Eun Seo (Song Hye Kyo) születésekor véletlenül megváltozott, és úgy döntött, hogy biológiai anyjával él.

Miután évekig elszakadtak Joon Seotól (Song Seung Heon), ketten újra találkoznak, és rájönnek, hogy szerelmesek egymásba.

EZ IS SZERETETLEN lehet: 4 ételközpontú K-dráma, amitől biztosan vizes lesz a szája

Az „Autumn In My Heart” egy klasszikus, amely csodálatos történetszálat és nagy színészek nagyszerű alakítását szolgálja. Nem csak a dráma gardróbos produkciója dicséretes. A hosszú szoknyák, nyakú pulóverek és földszín árnyalatú ruhák közül a Song Hye Kyo elhozza neked az őszt.