Az EA, a „Sims 4” fejlesztője a közelmúltban kiadott egy újabb videotrailert a „Sims 4 Get to Work” nyomozói karrierjéről.

A fejlesztő által március 18-án közzétett új videó a YouTube-on, amely alább található:A fenti videón egy zsaru és egy láma látható, akik párban próbálnak megoldani bűncselekményeket és eseteket. A videón még bűnözőkkel is összeverekedtek ketten.

A nyomozói karrier lehetővé teszi, hogy a Sims megoldja az eseteket, és rendőrtársaikkal együtt dolgoznak a bűncselekmények megoldásán. A Sims munkája a bűnügyi laboratóriumban kezdődik, majd a helyszínre, hogy elkezdjék nyomozni az ügyet, és olyan nyomot vagy bizonyítékot találjanak, amely alapján a Sims azonosítani tudja a gyanúsítottat.

Ezután, ha egy sim ujjlenyomatot és egyéb bizonyítékot talál, a Sims az állomás bűnügyi laboratóriumába indul, és az összes bizonyítékot a Chemical Analyzer-en keresztül futtatja. A simek megkeresik a gyanúsítottat és letartóztatják kihallgatásra, amíg a gyanúsított be nem vall, az ügy lezárul.

A három pálya közül a detektívmunka forgatókönyvesebb, mint a többi.

Eközben szerint Sims VIP , a „Sims 4 Get to Work” előrendelhető Kanadában az Amazonnál. Az Amazon ingyenes kiszállítással kínálja a „Sims 4” első bővítőcsomagot 39,99 CDN dollárért. A tétel március 31-én jelenik meg.

A kiegészítő csomag három új aktív karriert tartalmaz, a Sims választhat nyomozót a bűncselekmények megoldására, orvosként életeket menthet, tudósként pedig találmányokat készít. A kiegészítés a kiskereskedelem, amely lehetővé teszi a Simek számára, hogy vállalkozói készségekkel rendelkezzenek, és saját kiskereskedelmi üzletet alapíthassanak, valamint új elsajátítandó készségeket.

A „Sims 4 Get to Work” megjelenési dátuma az Egyesült Államokban március 31-én, Európában április 2-án, az Egyesült Királyságban pedig április 3-án jelenik meg.