A „Scandal” 4. évad 6. rész ingyenes streamelése már elérhető, mivel az új epizódok holnap este 21 órakor indulnak az ABC-n.

Kattintson ide a 'Scandal' 4. évad 6. epizódjának ingyenes közvetítéséhez .

Azok számára, akik nem tudták elkapni az 5. epizódot, a 'Kulcsot', íme egy gyors összefoglaló a Hypable-ről:– Egy késő este kezdjük az Ovális Irodában, ahol Fitz újabb frissítést kér Jake-ről Cyrustól. A vezérkari főnöknek nincs mit ajánlani, mert Jake nem hajlandó beismerő vallomást tenni.

Olivia sem tud frissítést kapni Jake-ről. (Ne feledje: jelenleg nem tudja, mi történt Jake-kel.) A barátjához intézett legutóbbi hívása válasz nélkül marad, amikor Rowan meglepetésszerű látogatást tesz a lakásában, hogy egy üveg bor mellett lazíthassanak. Beszélgetésük során Rowan úgy tesz, mintha nem vádolta volna drámaian Jake-et Jerry Jr. meggyilkolásával a múlt heti epizód végén. Valójában Olivia iránti kedvessége ebben a pillanatban durva, ha belegondolunk, mennyire szemlátomást hazudik.

– Mi van, ha most éppen őt kellene megmentenem, ahelyett, hogy veled boroznék? – kérdezi Olivia. Az intuíciója mindig igaz! Kár, hogy ebben a pillanatban nem cselekedett.

Ugrunk Jake-hez a kihallgatószobába, ahol 20 órája van. Nem hajlandó inni vagy enni, és beszélni akar az elnökkel. Bízik benne, hogy Fitz magától megjelenik, és amikor ez megtörténik, képes lesz megmagyarázni magát. Ó.. bárcsak ilyen könnyű lenne.

Kattintson ide a 'Scandal' 4. évad 6. epizódjának ingyenes közvetítéséhez .

Eközben a „Scandal” 4. évadának 6. epizódjának, az „An Innocent Man” hivatalos szinopszisa így szól:

„Oliviát egy elítélt bérgyilkos megidézi, aki azt állítja, hogy jogtalanul vádolták meg, és Mellie-t felkelti egy korábbi first lady, akinek a történetei feltűnően hasonlítanak az övéhez. Eközben Elizabeth pár centivel közelebb kerül a Fehér Ház megrongálásához, és Fitz megdöbbentő lépést tesz.

Kattintson ide a 'Scandal' 4. évad 6. epizódjának ingyenes közvetítéséhez .