A „Hogyan neveld a sárkányodat 2” című filmet az eredetinél jobb folytatásnak nevezik.

Nézd meg a „Hogyan neveld a sárkányodat 2” teljes filmet!

A Venture Beat a folytatást „egy vizuális élvezetnek nevezi, amely mozilátogatók millióit szórakoztatta ezen a nyáron”.Az animáció sikere a DreamWorks „technológiai infrastruktúrájának” tudható be.

„Nincs korlátok annak, amit most tehetünk” – mondta Dean DeBlois rendező. „Annyi sárkányunk és több ezer katonából álló sereg olyan dolog, amit korábban nem tudtunk volna megtenni. A szoftver rendkívül hatékony, és lehetővé teszi művészeinknek, hogy kifejezzék magukat.

De nem a szoftver az egyetlen oka a film sikerének. Amint a Venture Beat beszámolt: 'A film elkészítéséhez körülbelül 495 művész kellett.'

„A Sárkány 2 megjelenítéséhez a csapat több mint 100 000 storyboardot készített a 90 perces filmhez. Körülbelül 18 hónaptól két évig tartott a film elkészítése, és rengeteg oda-vissza forgatással sikerült minden képkockának megfelelő megjelenést elérni.

„Az animátorok ezután több mint 500 millió digitális fájlt hoztak létre. Az adatközpontokban lévő felhőszámítógép-flottának több mint 90 millió renderelési órára volt szüksége ahhoz, hogy a végső film 129 600 képkockáját renderelje. Ha egy számítógép dolgozott volna a renderelési feladaton, akkor 10 273 évbe telt volna. De

A DreamWorksnek akkora számítási teljesítménye volt, hogy a képkockákat körülbelül egy héten belül tudta renderelni az utolsó vágásig.

Eközben már készülhet a harmadik „Hogyan neveld a sárkányodat” film. Ahogy az IMDb is sugallja, az új film megjelenési dátuma 2016 júniusa.

Láttad a 'Hogyan neveld a sárkányodat 2' teljes filmet? mik a gondolataid? Megjegyzés alább!

Nézd meg a „Hogyan neveld a sárkányodat 2” teljes filmet!