Mi lehet imádnivalóbb, mint látni Tom Hiddlestont, amint egy karácsonyi dalt énekel?

Mit szólnál ahhoz, ha Tom Hiddleston egy kutyával az ölében karácsonyi dalt énekelne, és boldog karácsonyt kívánna az embereknek egy déli húzódzkodásban?

A countrysztár, Rodney Crowell, aki segített felkészíteni a brit színészt az I Saw The Light című életrajzi filmben játszott szerepére, közzétette az ünnepi videót Facebook .A klip felirata: 'Boldog karácsonyt Rodney, Tom és Mono!'

Nézd meg az alábbi imádnivaló videót, és mondd el, hogy ő tette-e szebbé a karácsonyodat!

Hozzászólás által Rodney Crowell (hivatalos) .

A rajongóknak is ízelítőt adott új, kihívásokkal teli szerepéből azzal, hogy megmutatta országa csapását! Ha a mély déli akcentussal lehetett volna számolni, úgy tűnik, az internet kedvese készen áll a country legenda, Hank Williams szerepére!

Több aggály is felmerült Hiddleston szereposztásával kapcsolatban, de Rodney Crowell korábbi beszámolója a 33 éves férfi nagyon merev képzettsége és munkamorálja.

„Miután csaknem egy hónapig dolgoztam együtt ezzel a tehetséges művésszel, ugyanolyan tiszteletben tartom a férfi munkamorálját, mint amennyire rejtélyes az átalakulási képessége. Kétségtelen, hogy a filmesek a megfelelő színészt választották a feladatra” – mondta Crowell Facebook-bejegyzésében.

Tom Hiddleston egy karácsonyi dalt énekel nem az egyetlen értékes előadás, amelyet a szívtipró hangosan megosztott rajongóival.

Néhány countryzene-rajongó láthatta, amint bemutatja énektudását, amikor a színész fellépett a Wheatland Zenei Fesztiválon.

Crowell szerint „a klasszikusan képzett brit színész” egy nappal azután, hogy Nashville-be érkezett, azonnal csatlakozott a Wheatland Music Festival előadásához. Amikor felkérték az I'm So Lonesome I Could Cry előadására, állítólag meglepte Crowellt azzal, hogy azonnal beleegyezett. „[ügyesen] előadta a dallamot 1500 ember előtt”.

Nézze meg ezt a rajongók által készített előadást, amelyben Tom Hiddleston Hank Williams „Move It On Over” című számát énekli alább!

Készen állsz látni őt az 'I Saw The Light' című filmben?