Új fejlemény jelent meg a Now You See Me 2-vel kapcsolatban, mivel az első film sztárjai, Jesse Eisenberg és Mark Ruffalo visszatérnek a folytatáshoz.

A MOVIEPILOT beszámolói szerint a színésztárs, Woody Harrelson utalt arra, hogy Jesse Eisenberg visszatér a Now You See Me 2 forgatására, megismételve önző illuzionistája és a Négy lovas ring vezetője szerepét. Jesse Eisenberg Superman ősellenségét, Lex Luthort is alakítja a hamarosan megjelenő Acélember folytatásában, a Batman V Superman: Az igazság hajnala című filmben. Ami Mark Ruffalo-t illeti, nincs hivatalos megerősítés arra vonatkozóan, hogy megismétli-e Dylan Rhodes szerepét. Mark Ruffalo jelenleg a Bosszúállók folytatását, az Ultron korát készíti Bruce Bannerként, más néven The Incredible Hulkként.

Eközben a Now You See Me egyik sztárja, Dave Franco állítólag kiszivárogtatta a folytatás cselekményének részleteit.A We Got This Covered jelentések szerint Dave Franco nyilvánvalóan hallotta a Now You See Me 2 sztoriját, ahogy ezt kijelentette.

„Utoljára hallottam, hogy ez év végén még mentünk. ... Hallottam egy hangot a történetből. Valójában nagyon izgalmas lesz. Kicsit fáradt voltam, csak azért, mert sosem tudhatod, mikor jön a folytatás. De azt hiszem, az első elég utat nyitott meg. Sok út van még a felfedezésre. Sok helyre mehet, és ők tényleg – hűek voltak az első szelleméhez, de ez is elég lesz ahhoz, hogy ne csak az első teljes másolatának érezze magát.

Mint kiderült, ez csak egy példatörténet volt, amelyet az írók küldtek be a folytatáshoz, mivel a Now You See Me 2 forgatókönyvét még nem véglegesítették.

A Now You See Me 2-t G.I. A Joe 2 rendezője, Jon Chu a tervek szerint jövőre jelenik meg a folytatásként.