Moon Geun Young és Park Seo Joon egyaránt visszautasította szerepét a hamarosan megjelenő „Chaebol's Daughter” című drámában. Park Hyung Sik Star Empire Entertainment ügynöksége azonban bejelentette, hogy chaebolt fog játszani a drámában.

Április 9-én Moon Geun Young ügynöksége, a Namoo Actors közölte, hogy úgy döntött, hogy visszautasítja a szerepet, de konkrét indokot nem adott. Park Seo Joon ügynöksége, a Key East Entertainment azt mondta, hogy bár nagyon érdekelte a drámai szerep, a forgatás ütemezése ütközött a színész közelgő filmes vállalásaival. Parkot érdekelte a szerep, mert korábban a „Chaebol's Daughter” írójával és rendezőjével dolgozott együtt, amikor megjelent a „One Warm Word” című, kritikusok által is elismert válási drámában.

Moon Geun Young Jang Yoon Na szerepére készült, egy fiatal nő, aki el akarja leplezni azt a tényt, hogy gazdag családból származik. Bár a szülei gazdagok és befolyásosak, részmunkaidőben dolgozik egy élelmiszerpiacon. Úgy tesz, mintha nem lenne gazdag, mert találkozni akar valakivel, aki önmagáért szereti, és nem a pénzéért. Találkozik a bevásárlóközpont vezetőjével és egy szegény emberrel, aki ott dolgozik. De végül kire fog Jang Yoon Na bedőlni?Park Seo Joonnak felajánlották a „Chaebol's Daughter” férfi főszerepét, de nem tudni, hogy a dráma gazdag fickójának vagy a szegény szupermarket dolgozójának a szerepét. Park Hyung Sik most a bevásárlóközpont menedzserét fogja játszani egy olyan gazdag családból, mint Jang Yoon Na. A karaktere hozzá van szokva ahhoz, hogy megkapja, amit akar, és hozzászokott ahhoz is, hogy vagyonára nézve pozitívan tekintsenek rá.

Jön Jang Yoon Na, akit nem nyűgöz le a pénze. Tehát le van nyűgözve, hogy a nő nem érdekli a vagyonát. Bár lehet, hogy rossz dolog beleszeretni valakibe a bankszámláján lévő összeg alapján, a dráma azt is felteszi, hogy méltányos-e rosszul ítélni, mert pozitív bankegyenlege van.

Park Hyung Sik, a ZE:A zenekar tagja az elmúlt néhány évben néhány kredittel egészítette ki színészi önéletrajzát. Ő alakította a fiatal Lee Jin Wookot a Nine: Nine Time Travels című filmben. Játszott Jo Myung Soo-t a sikerdrámában, az Örökösökben és Cha Dal Bongot a Mi van ezzel a családdal című filmben.

A „Chaebol's Daughter” várhatóan júniusban kerül adásba a „Heard It Through The Grapevine” után.