Moon Ga Young napjaink egyik vezető dél-koreai színésznője.A melodrámák, a rejtélyek, a romantika vagy a vígjátékok közül az „Igazi szépség” színésznője következetesen bemutatja sokoldalúságát. Most egyike a sok dicsért dél-koreai színésznőnek. De mennyi a Moon Ga Young nettó értéke jelenleg? Olvass tovább, hogy megtudd!

Moon Ga Young: A gyerekszínésznőtől a keresett sztárig, aki most

Mivel Moon Ga Young már korán kifejlesztette képességeit, nyugodtan kijelenthetjük, hogy lenyűgöző színészi portfólióval rendelkezik. A mellékszerepektől a „Heartstrings” színésznője később nagyobb szerepeket is betöltött, mígnem 2014-ben sikeresen megkapta első főszerepét a „MiMi” rejtélyes-romantikus sorozatban.

Moon Ga Young(Fotó: KeyEast Entertainment Instagram)

2015-ben együttműködött az EXO tagjaival az „EXO Next Door” című websorozatban. A következő években Moon Ga Young következetessé vált a K-drámákban.2018-ban zseniális teljesítményt nyújtott az MBC „Tempted” című romantikus drámájában, Kim Min Jae, Woo Do Hwan és a Red Velvet's Joy színészekkel együtt.

OLVASSA MÉG: A 'True Beauty' sztárja, Moon Ga Young a Szöuli Nemzetközi Női Filmfesztivál új nagykövete

Ez volt az első sorozata, ahol elnyerte a Kiváló Színésznő Díjat mini sorozat kategóriában.

A „Tempted” című filmben nyújtott kihívásokkal teli szereplése után Moon Ga Young megmutatta komikus oldalát a JTBC „Welcome to Waikiki 2” című vígjátéksorozatában.

(Fotó: Salt Entertainment)

Kim Seon Ho színésszel folytatott kémiáját szerették a nézők, ami arra késztette őket, hogy ismét a márka jóváhagyásán dolgozzanak.

Feltételezhető, hogy Moon Ga Young és Kim Seon Ho ismét ugyanazt a posztot osztja meg a közelgő 'Link' című drámában, de elfoglaltságaik miatt a 'Start-Up' színésze lemondott.

AKÁR EZ IS TETSZHET: Kim Seon Ho kapcsolati állapot 2021: A „Start-Up” sztár valóban randevúzta az „igazi szépség” színésznőt, Moon Ga Youngot?

Tudtad? Moon Ga Young többnyelvű

A vígjátéksorozat után Moon Ga Young vezette a Find Me in Your Memory című melodrámát, ahol Kim Dong Wook színésszel dolgozott együtt. A korkülönbség ellenére ők ketten sikeresen produkáltak a jó kémiát.

Moon Ga Young legújabb rom-com drámája, a „True Beauty”, amelyet 2020 utolsó negyedévében mutattak be, és 2021 első negyedévében ért véget, óriási sikert aratott. Friss színészi alakítását dicsérték a nézők, csakúgy, mint a kémiáját társszereplőivel, Cha Eun Woo-val és Hwang In Yeoppal.

Amellett, hogy sok tehetséges művész, Moon Ga Young többnyelvű is folyékonyan beszél németül, angolul és koreaiul.

Moon Ga Young Net Worth

Moon Ga Young korábbi évek összes projektje mellett mennyire gazdag most a fiatal színésznő?

Moon Ga Young Net Worth 2021(Fotó: Moon Ga Young hivatalos Instagram-fiókja | Vogue)

A Celebs age wiki szerint Moon Ga Young nettó vagyona 2021-ben 1 millió USD és 5 millió USD között mozog. Mivel a 25 éves színésznő különféle főszerepeket játszott, különösen drámákban, nettó vagyona várhatóan növekedni fog. Ráadásul a divatipart is megtiszteli számos magazin címlapjával és márkajelzéssel.

HA HIÁNYOLTÁL: A „Heartstrings” szereplőinek frissítése 2021-ben: Mi történt Park Shin Hye-vel, Jung Yong Hwával, Moon Ga Younggal és még sok mással 10 évvel a dráma vége után?

További K-Drama, K-Movie és hírességek híreiért és frissítéseiért tartsa nyitva lapjait itt, a Kiltandkeeley-n.

A cikk tulajdonosa Kiltandkeeley.

Írta: Shai Collins.