A 'Modern Farmer', a k-dráma egy vidéki életet élni próbáló, kiábrándult zenekarról szól ezen a hétvégén. Az FT Island-i Lee Hongki, Park Min Woo, Lee Si Un, Lee Ha Nui és Kwak Dong Yeon főszereplésével készült dráma a zenekar fiúiról szóló k-dráma legújabb öröksége.

Ebben a drámában a kiégett rockbanda, az Excellent Souls vidékre költözik, hogy új életet kezdjen. Nemcsak ez az első előadás a bálványokról, vagy az egyetlen dráma, amelyben a bálványok bálványokat játszanak; Lee Hongkinak nem is ez az első k-drámai szerepe, aki bálványt játszik. De ez rendben van, mert a zenekarokról szóló k-drámákat általában szórakoztató nézni.

Íme néhány további k-dráma, amelyek a zenerajongók számára megfelelő hangot találnak.„Szerethető lányom”: Ez a jelenleg futó dráma valós bálványokkal a bálványok szerepében, a szórakoztatóipar sötétebb oldalait mutatja be. Sok a hátba szúrás és a rivalizálás. De Rain, f(x) Krystal Jung és Infinite L és Hoya hihető zenei karaktereket alkotnak, akik segítenek egymásnak slágereket létrehozni.

„Gyönyörű vagy”: Lee Hongki első bálványszerepe ebben a történetben egy apácáról szólt, akit Park Shin Hye alakított, aki úgy tett, mintha egy olyan banda tagja lenne, amelyben Jang Geun Suk és Jung Yong Hwa szerepelt. Mindannyian zenélnek, és olyan szimpatikus csoportot hoztak létre az ANJELL-ben, hogy a dráma rajongói azt akarták, hogy továbbra is együtt lépjenek fel.

'Heartstrings': a CNBlue-s Jung Yong Hwa is zenészt játszott ebben a drámában. Park Shin Hye a hagyományos koreai zene hallgatóját alakítja, aki beleszeret a rocker bájaiba.

„Mary Stayed Out All Night”: Jang Geun Suk indie rockert alakított ebben a drámában. Graffitivel díszített garázsban lakik, amit nem tud fűteni, de nem baj, mert a zenéjéért él. Aztán találkozik Moon Geun Young karakterével, és rábeszélik, hogy tegyen feleségül.

'Shut Up Flower Boy Band': A 'My Lovable Girl' szintén nem L játszott először bálványt. Tagja volt annak a virágfiú-bandának, akit a legvalószínűbbnek választottak bálványgyakornokként. Ebben a bandában szerepelt az új romkomkirály, Sung Joon is. A zenekar többi tagja volt Lee Hyun Jae a Mate indie bandából, valamint a Superstar K versenyzői, Kim Ye Rim és Kim Min Suk.

„A nő, aki még mindig férjhez akar menni”: A kapcsolat ebben a drámában akkor kezdődik, amikor a Park Jin Hee által alakított hősnő elvágja a Kim Bum által játszott zenész gitárakkordját. Híradó karaktere végül népszerű indie zenekarának első számú rajongója lesz.