Mischa Barton Instagram-bejegyzései a filmproducerek felfedezéséhez vezettek, hogy a színésznő hogyan utazott Európába ahelyett, hogy részt vett volna egy tervezett filmforgatáson. -tól származó jelentés szerint TMZ , a filmproducerek beperlik a 'The O.C.' egykori sztárját. amiért elhalasztották a filmgyártást.

A producerek állítólag nem örültek, amikor meglátták Mischa Barton nyaralásáról készült Instagram-fotóit, amelyeket a színésznő akkor tett közzé, amikor a „Promoted” című filmet forgatni kellett volna.

A kereset szerint a producerek a március 4-i forgatás előtt megpróbálták felvenni a kapcsolatot Mischa Bartonnal a részletekről, köztük a jelmezméretekről.A színésznő nem válaszolt, de édesanyja e-mailben válaszolt március 3-án, egy nappal a tervezett első forgatás előtt. A színésznő édesanyja állítólag azt mondta a filmes személyzetnek: „Mischa még mindig Európában van, és csak e hónap 20-án lesz elérhető”.

Ekkor történt, hogy a filmproducerek meglátták Mischa Barton Instagram-fotóit, amelyeken a színésznő „baráti társaságában élvezi a turisztikai kirándulásokat”. TMZ jelentés.

Az, hogy Mischa Barton nem vett részt a filmforgatáson, állítólag „hógolyó-effektust keltett”, mivel a film főszereplőjének kinevezett színész nem akart más színésznővel dolgozni.

A Mischa Barton ellen indított perben összesen 320 ezer dollárt követelnek az egykori Hollywood It Girltől.

szerint a Daily Mail Mischa Barton képviselője szerint „ez az információ nem helytálló”.

A „Promoted” című film producerei által a színésznő ellen benyújtott keresetről szóló hírek a közelmúltban vitatott interjút követnek. Metró magazin. Az említett magazinban Mischa Barton bevallotta, hogy megbánta, hogy megcsinálta a The O.C. című tini-tévédrámát, amely néhány éve hírnevet szerzett neki.

Ő játszotta a sorozat főszerepét, Marissa Coopert, és felidézte a filmben Metró bemutatja, hogy miután fiatalon hírnevet szerzett, végül a húszas évei elején nagyon nyilvános bukást szenvedett el.

Arra a kérdésre, hogy újra megtenné-e mindezt, Mischa Barton elismerte Metró : „valószínűleg nem”, mondván, hogy gyors hírneve milyen depresszióssá és túlterheltté tette.