A Mischa Barton 2014 állítólag a közelmúltban pénzügyi nehézségekkel küzd. A PEOPLE által összegyűjtött jelentések szerint Mischa Barton 2014-ben csaknem öt hónappal elmaradt a hatalmas beverly Hills-i háza jelzáloghitelének kifizetésétől. Ez azt jelenti, hogy Mischa Barton 2014 hivatalosan 100 000 dolláros delikvens lehet.

A hitelező most a Mischa Barton 2014 ingatlant lefoglalás alá helyezte. Ez azt jelenti, hogy Mischa Barton 2014 elveszítheti vagyonát, ha nem talál módot arra, hogy rövid időn belül megállapodást kössön hitelezőjével vagy rendezze a kifizetéseket.Az elmúlt néhány évben Mischa Barton 2014 idejének felét Londonban, másik felét pedig Los Angeles-i birtokán töltötte. Amint arról a TMZ beszámolt, ez a bizonyos Mischa Barton 2014-es ingatlan egy nyolc hálószobás kastély, amely több mint 8 millió dollárt ér. Sőt, úgy vélik, hogy Mischa Barton 2014 még 2009-ben 4,2 millió dollár kölcsönt vett fel erre a birtokra.

Mischa Barton 2014 bevallotta, hogy már felhagyott azzal, hogy mások mit gondolnak róla. Megemlítette, hogy ha akkoriban ismerte volna azokat az értékeket, amelyeket most ismer, soha nem indult volna el a tinédzser sztárságért a 'The O.C.'-ben.

Az elképesztően gyönyörű, 28 éves Mischa Barton 2014 még a mai fiatal hollywoodi sztárokat is figyelmeztette, hogy szerelmi életüket titkolják. Sőt, a Metro megkérdezte tőle, hajlandó lenne-e még egy hasonló szerepet adni, Mischa Barton 2014 így válaszolt: „Valószínűleg nem. Olyan közel kerültem ahhoz, hogy ne tegyem. Nagyon jó dolgom volt a filmmel. Az emberek azt mondják, légy hálás azért, amije van, de ez biztosan nem olyan, mint amire számítottam. Valahogy az egészet láttam.

A 2014-es Mischa Barton akkoriban az egyik legnagyobb tinédzser sztár volt a The O.C. című filmben játszott szerepe miatt. Amikor azonban a show véget ért, karrierje lefelé kezdett fajulni. Letartóztatták ittas vezetés miatt, és következetesen azt állította, hogy még 2009-ben vágták szét, miután elment a fogorvosához.