A „Misaeng Mool” című filmben Jang Soo Won túljutott azon a fájdalmon, hogy nem sikerült debütálnia a szórakoztatóiparban. Ezzel új karriert kezdett.

2-ánndA tvN paródia „Misaeng Mool” epizódja január 9-én került adásbath, Jang Geu Rae (akit Jang Soo Won alakít) partnere lett Han Suk Yoolnak (akit Lee Yong Jin alakít), és előadást tartott.

Jang Geu Rae Han Suk Yool partnere lett. Ennek ellenére Han Suk Yool visszautasította Jang Geu Rae tárgyát, és figyelmen kívül hagyta. Ezt látva Kim Dong Shik rendező (akit Lee Jin Ho alakít) csalódott volt amiatt, hogy Jang Geu Rae folytatta a sikereket.Jang Geu Rae ezután felfedte azt a tényt, hogy fiatalabb korában egy bálványcsoport gyakorlata volt. Kim Dong Shik azt mondta neki, hogy ne féljen a kudarctól, és vigasztaló szavakat adott neki.

Amikor a két ember veszekedni kezdett a bejelentés miatt, a tetőn találkoztak egymással. Han Suk Yool kemény szavakat mondott Oh Sang Shikről és Jang Geu Rae-ről egy ütésen keresztül, miközben összeveszni kezdtek.

Eközben a tvN péntek/szombat című drámája, a „Misaeng Mool” a „Befejezetlen élet” paródiája, amely nagy népszerűségnek örvend. Jang Soo Wont, akit a „robotszínészi zseninek” is neveznek, Jang Geu Rae (akit Lim Shi Wan alakítja) szerepére, Ahn Young Yit pedig Jang Do Yeon alakítja.