Miranda Lambert zeneművész nemrégiben elárulta a válás részleteit Blake Shelton amerikai énekesnőtől. International Business Times .

Blake és Miranda idén júliusban szakítottak, miután majdnem 10 évig voltak együtt. Miranda nemrég elárulta, hogy a Blake-kel való keserű szakítása után is mindkét zenész a legjobb barátok.

A zeneművész elárulta, hogy még mindig próbálja legyőzni Blake iránti érzelmeit. Lambert elmondta, hogy ez kemény időszak volt mindkettőjük számára, és most megpróbálja feldolgozni az összes rossz emléket és érzést.



Még arról is beszélt, hogyan változott Shelton az elmúlt időszakban. Miranda házassági terveiről is elárulta, hogy a közeljövőben nem akar férjhez menni.

„Nem egy darab papírról vagy egy gyémántról van szó” – mondta Miranda a Cosmopolitan magazinnak adott interjújában, számolt be az ABC News. 'Ez az, ahogyan érzel valaki iránt, és az elkötelezettség a szívedben. Csak egy mindennel teli életet akarok élni. Nagyon rossz, hosszú, magányos éjszakáim voltak, és még mindig van egy csomó előttem.

A források szerint Hollywoodi élet , Miranda úgy érzi, hogy Blake sosem volt túl érzelmes és romantikus vele, mint most Stefanival. Nem tett erőfeszítést, hogy megkérdezze, min megy keresztül Miranda, és még csak SMS-t sem küldött neki.

Blake Shelton folytatta életét. Jelenleg randizik Gwen Stefani énekesnővel, és mindketten utaltak kapcsolatukra a „The Voice” című zenei versenyen. Blake a Mirandától való válását is kommentálta, mondván, hogy a válás bejelentése után nem sok időbe telt, hogy továbblépjen – számolt be a US Magazine.

Miranda Lambert a közelmúltban elnyerte az év női énekese díjat a Country Music Association Awards-on, 2015.