„Mindent a szerelmi életemről” Lee Min Jung arra a pillanatra gondol, amikor a múltban látta Shin Ha Kyunt.

Április 11-én, az SBS „All About My Love Life” című drámájának 3. epizódjában, amelyben No Min Young (Lee Min Jung) szerepelt, rosszindulatú megjegyzést tesz azokra az emberekre, akik a kormány ellen tiltakozó közgyűlésen iszogattak.

No Min Young hamarosan megbánja rövid indulatát és elhamarkodott döntését, hogy megtette a megjegyzéseket. Kim Soo Young (Shin Ha Kyun) ezt felismerve megkéri, hogy igyon néhány italt.Ivás közben Kim Soo Young megkérdezi: „No Min Young, miért élsz így? Ha körbe-körbe megy, és mindenkire kiveszi a haragját, akkor ki fog téged komolyan venni, a polgárok?

No Min Young azt válaszolja: „Az én dolgom, akár komolyan vesznek, akár nem. Mindenki azt akarja, hogy tiszteljék. Még a gyümölcsök vagy akár a gyomok is jobban nőnek, ha dicsérjük őket. Mindig kapunk kritikát. Teljesen tanácstalan vagyok, hogy mit csináljak.

No Min Young emlékszik arra az időre, amikor az általános választások előtt látta, hogy Kim Soo Young beszédet mondott a tömeg előtt. No Min Young azt mondja: 'Őszintén szólva, láttalak a választások alatt, miközben elhaladtam mellette.' Kim Soo Young azonban No Min Youngot is ismerte, mielőtt a nemzetgyűlés tagja lett volna.

No Min Young azt mondja: „Úgy tűnt, mintha ön indulna az elnökválasztáson, nem pedig tábornok. Amit arról mondtál, hogyan fogsz mindent megjavítani, az csak hazugság? Kim Soo Young így válaszol: „Az élet nem mindig úgy alakul, ahogy eltervezzük.”

No Min Young túl sokat iszik, és sírni kezd. Kim Soo Young azt mondja neki: 'Soha nem jó látni, hogy valaki eszik, majd sír, mint egy kisbaba.'