Song Ji Hyo a legutóbbi K-dráma, a 'Was It Love?' sztárja. A 'Running Man' hosszú ideig tartó varieté egyik alappillére is.

Lehet, hogy 19 éves a koreai szórakoztatóiparban, de tehetségével és kedvességével soha nem győzi lenyűgözni rajongóit. A nemzetközi nézők elismerték, miután 10 évig szerepelt a „Running Man”-ban, mivel az összes szereplő elmegy az országból a forgatásért.

Ismerjük meg a mókás tényeket erről a csinos és bájos színésznőről.Csillagjegy: Oroszlán

Song Ji Hyo 38 éves, 1981. augusztus 15-én született, és asztrológiai jegye az Oroszlán, a kakas éve. A csillagjegyéhez híven, ahol Oroszlánt a nap uralja, optimista, lelkes, szenvedélyes és spontán.

Nézz meg többet róla ebben a videóban.

Színpadi neve: 'Song'

Cheon Seong-Im néven született, de úgy döntött, hogy megváltoztatja és a „Song Ji Hyo” művésznevet használja. A két híres színész, Song Seung-heon és Song Hye Kyo ihlette meg, aki az „Ősz a szívemben” című népszerű drámában játszik.

A „Running Man” főszereplője 10 évig

Song Ji-hyo az egyetlen lány tagja a hosszú ideje varieténak az elmúlt hét évben. Vendég volt a 2. epizódban az 5. részig. Aztán Myeok PD meghívta őt, hogy legyen az egyik szereplő. Song Ji-hyo rendszeres tag lett a 6. epizódban.

Versenyképes és remek kémiája miatt a többi szereplővel a nézők sok néven szólították, például a hétfői pár, a Mongdol Sisters és a SpartAce.

'Running Man' és Song Ji Hyo

Mivel 10 éve szerepel a műsorban, színésztársai és stábja megértik Song Ji Hyo-t, ahogy családdá válnak. Sokat alszik a forgatáson, versenyben van minden játékkal, rettenthetetlen és bátor, ha a show minden extrém kihívásáról van szó.

A színésznőnek olyan becenevei vannak, mint Mong Ji Hyo (néha bámul, és nem kap kifejezést a játékban), Song Ji Yok (mivel sokat káromkodik) és Ace Ji Hyo.

Részmunkaidős munka és modell

Song középiskolás kora óta arról álmodott, hogy színésznő legyen. A Kiki Magazin címlapmodellje volt színészi debütálása előtt. Song Ji Hyo egy ügynök által felkutatott szereplőként csatlakozik, miközben részmunkaidőben dolgozik egy kávézóban.

Csapatjátékos a 'Running Man'-ban

Song Ji Hyo láthatóan mindig kötekedik és veszekedik a többi taggal, de az igaz kép az, hogy családi kapcsolatokat építettek ki egymással. A képernyőn és azon kívül is édes emlékeik vannak, Song Ji Hyo pedig megmutatja könnyed személyiségét, „színésznői imázsához” való laza hozzáállását és eltökéltségét, hogy minden kihívással szembenézzen.

Több mint 20 filmben és drámában szerepelt, és a szám folyamatosan növekszik

A Song Ji Hyo nemcsak Koreában népszerű, hanem nemzetközi rajongókat is szerez. Song 2001 óta játszik, és számos drámában és filmben szerepelt. Debütáló filmje, a „Wishing Stairs” 2003, ahol 3000 lány közül választották ki.

A Netflix „Was It Love?” című sorozatában szerepel. és a „Behatoló” című film főszereplője is.