Cho Yi Hyun visszatérhet a kis képernyőre egy új drámával, a 'Vámpírszakács'-val.Alapján Osen , a 22 éves színésznőt felajánlják, hogy játssza el a női főszerepet a hamarosan megjelenő webfilm-alapú sorozatban.

Cho Yi Hyun beszél Kang Mi Ro szerepéről a 'Vampire Chef'-ben

A portál szerint Cho Yi Hyun ügynöksége, az Artist Company arra utal, hogy megkapták az ajánlatot, és megemlítette, hogy a „vámpírszakács” „az egyik olyan alkotás, amelyet javasoltak” a színésznő számára, de még „tárgyalások alatt”.

Ha a színésznő elfogadja az ajánlatot, Kang Mi Ro szerepét tölti be, aki a félvámpír, Hong Ki Joon gyerekkori barátja.Cho Yi Hyun mindannyian halottak(Fotó: Netflix Korea)
Cho Yi Hyun

A hamarosan megjelenő webfilm-alapú K-dráma a mesterszakács, Ji Joon, az emberi vérre szomjazó vámpír történetét követi nyomon.

Váratlan körülmények miatt éttermében találkozott első áldozatával, Mi Ro-val, és még egyszer meg akarta kóstolni a vérét. Sajnos az „első falattal” ellentétben az íze nem ugyanaz.

Hong séf itt kamatoztatja kulináris tudását – remek finomságokkal kínálja neki, és készít magának egy nagyon zamatos ételt.

A szereplők frissítését követően a „Vampire Chef” gyártása idén márciusban indul, és várhatóan 2022 második felében kerül adásba.

Cho Yi Hyun a Twilight filmből merített ihletet Choi Nam Ra eljátszásához

Mindannyian halottak vagyunk(Fotó: Netflix Korea)

A közelgő webfilm-alapú K-dráma Cho Yi Hyun utómunkája lesz a nagy sikerű K-zombi sorozat, az „All of Us Are Dead” után.

A nézőket lenyűgözte az osztályelnök Choi Nam Ra nagyszerű teljesítménye, aki a hideg, de jószívű „hambie”-t, más néven félig embert és félig zombit alakított.

OLVASS TOVÁBB: Jó lány Nam Ra Nincs több? Az „All of Us Are Dead” sztár, Cho Yi Hyun furcsa látványelemeket mutat be a képes magazin számára

Érdekes módon elárulta, hogy egy amerikai film adta az ihletet a karakter ábrázolásához.

Az interjújában iMBC , a feltörekvő sztár a hollywoodi filmet 'Alkonyat'-nak nevezte el, hogy ötleteket merítsen a zombik kinézetéről, mondván: 'Megnéztem a 'Twilight' című filmet, és magamban eldöntöttem, hogy vámpíros hangulatuk lesz.

Sőt, bevallotta, hogy a hambie szerepének eljátszása meglehetősen nagy kihívást jelent, mivel magában foglalja a „zombi oldala és az emberi oldala közötti oda-vissza mozgást”.

Ennek tökéletes ábrázolásához Cho Yi Hyun megemlítette, hogy „zombileckéket” vett egy koreográfustól, és „megtanulta a koreográfiát”, hogyan kell megfelelően behajlítani az ujjait, csavarni a nyakát, összeráncolni a homlokát, hogy úgy nézzen ki.

Cho Yi Hyun(Fotó: Cho Yi Hyun Instagram)

Sőt, azt is megemlítette, hogy a Netflix-sorozatban játszott szerepe eltér a korábbi projektektől.

Az „All of Us Are Dead” mellett Cho Yi Hyun a „Bad Papa”, a „Metamorphosis” és a „Hospital Playlist” című filmekben is feltűnt, ahol Jang Yoon Bok elsőéves orvosi gyakornok szerepét vállalta.

A legújabb „School” sorozatban is szerepelt, WEi Kim Yo Han, Choo Young Woo, Kim Kang Min, Seo Hee Seon és Hwang Bo Reum Byeol mellett.

HA ELMARADTA: Cho Yi Hyun elárulta, melyik „Mindnyájan meghaltunk” sztár könyörgött neki, hogy szórja ki a „Kórházi lejátszási lista” spoilereket

A cikk tulajdonosa a KDramastars
Írta: Geca Wills