Sem a 'Running Man', sem a 'Roommate' nem szerepelt túl jól az értékelésekben ezen a héten, mindkét fajtaműsor alacsony értékelésről számolt be. A „Running Man” a nézők 6,2 százalékát érte el, ami az eddigi legalacsonyabb értékelés. A 'Roomate' is gyengén teljesített, az értékelések 3,6 százalékával, egyben az eddigi legrosszabb értékeléssel. A varieté az utolsó helyen végzett idősávjukban.

A K-dráma rajongói azonban érdemes tudomásul venni a show k-drámával kapcsolatos megújulását. A „Running Man” egy különleges adást sugároz, „Rendben van, Chaebol vagyok” olyan színésznőkkel, akik k-dráma gazembereket alakítottak. Lee Yu Ri, aki a keserű és álnok Yeon Min Jungot alakítja a „Jang Bo Ri Is Here”-ben, ott lesz a műsorban, akárcsak Yoo In Young. Yoo In Jung nem szerethető karaktereket alakított az „Empress Ki” és a „Te, aki a csillagokból jöttél” című filmekben, és most nő, aki megmérgezi a herceget a „A három testőr”-ben. Seo Woo, aki Moon Geun Young elkényeztetett éretlen mostohanővérét alakította a Hamupipőke nővérében, valamint Kim Min Seo, aki elég gonosz volt a 'The Moon Embracing the Sun' című filmben. A szereplők között lesz Choi Yeo Jin és állandó vendég Song Ji Hyo is.

A „Running Man” 2010 óta népszerű varieté.Ezalatt a 'Szobatárs' több hírességet látott elköltözni. A műsor, amely eredetileg Lee So Ra, Park Bom, Song Ga Yeon, Jo Se Ho, Lee Dong Wook, Nana, Hong Soo Hyun, Park Chan Yeol, Shin Sung Woo, Park Min Woo és Seo Kang Joon lakótársaival kezdődött. valóság és varieté keveréke. A műsorban 11 híresség vett részt, akik egy házon osztoznak, és napi rendszerességgel érintkeztek egymással.

A műsor azonban még azelőtt sem érte el a kedvező nézettséget, amit a producerek vártak, mielőtt a tagok kiestek volna. A program május 4-én debütált a nézettség 6,8 százalékával, de június 1-re 5,4-re esett vissza.

Július végén a 2NE1 tagja, Park Bom távozott az amfetamin kábítószer-használatával és behozatalával kapcsolatos botrány miatt. Míg a gyógyszereket az Egyesült Államokban írták fel, Koreában nem legálisak. Az utolsó epizódot, amelyben feltűnt, július 27-én adták le. Lee So Ra modell augusztus 20-án távozott a menetrendi konfliktusokra hivatkozva. Augusztus 26-án Song Ga Yeon harcos is elhagyta a show-t, mondván, hogy a karrierjére szeretne koncentrálni. És végül augusztus 31-én Shin Sung Woo színész, akit utoljára a 'Trot Lovers'-ben láthattunk, szintén bejelentette, hogy ő is távozik a műsorból.

Mivel csak hét szobatárs maradt, köztük Lee Dong Wook és Seo Kang Joon színésznő, valamint Hong Soo Hyun színésznő, a következő évad négy új taggal bővül. A helyettesítő szobatársak kilétéről nem érkezett bejelentés. Az idei évad utolsó epizódja szeptember 14-én játszódik.