Miley Cyrus kismalac, Bubba, pedikűrös lesz, és vannak, akik ezt nem fogadják el!

Emberek november 5-én arról számolt be, hogy Miley Cyrus kismalac, Bubba pedikűrösen kapott néhány kritikát az énekes-színésznőnek.

Egy Instagram-fotón Miley Cyrus kismalac, Bubba pedikűrös volt Miley barátjától, miközben a gazdája tartotta őt. Miley ezt írta a képhez:„A disznó malac frissen fog kinézni”.

Egyeseket felháborított, hogy Miley megengedte, hogy kedvence körmeit vörös körömlakkal festse le. Néhányan még „disznóként” emlegették Miley-t, amiért nem bánt megfelelően az állatával. Az olyan megjegyzések, mint 'Haver, komoly problémáid vannak' és 'Szeretlek, de ez nem olyan csodálatos.' a sztár ténykedését akarták kritizálni.

Mások aggodalmuknak adtak hangot amiatt, hogy az állat a fényezés mérgező elemei közelében van veszélyben.

Vannak olyanok is, akik úgy gondolták, hogy a körömlakk nem jelent semmilyen egészségügyi kockázatot Bubba számára – számolt be a People.

Az egyik komment így szólt:

– Ez a körömlakk nem árt a disznónak. És ez nem visszaélés.

Miley augusztusban örökbe fogadta Bubbát, hogy megtartsa a társaságát. Az örökbefogadás a sztár kutyájának, Floydnak a halálát követte. Miután elveszítette Floydot, lemondott néhány fellépési dátumot „Bangerz” koncertje miatt. Ekkor közzétett egy tweetet, amely így szólt: 'Megtörtem.'

Ellentétben azokkal az állításokkal, amelyeket Cyrus azért kapott, mert bántalmazta kedvencét, Mileynek gyerekkorában volt egy farmja az otthona körül szülőhazájában, Tennessee-ben.