Mila Kunis szeme gyönyörű, de nem mindenki tudja, hogy különböző színű szemei ​​vannak.

A színésznő ezt elárulta

A terhes Mila Kunis baba duzzanata hamarosan kipattan – akár két hét múlva!A hírek szerint a Jupiter Ascending csillagának augusztus végén kell megszülnie. Ez őt és vőlegényét, Ashton Kutchert még jobban izgatja kis örömcsomójuk láttán.

Egy forrás azt mondja a People-nek:

– Ashton és Mila egyre izgatottabbak. Ashton szívében gyerek. Alig várja, hogy rengeteg dolgot csinálhasson a babával. [Mila] jól érzi magát, és a dolgok simán mennek. Mostanában elég nagynak érzi magát, és nem tud sokat tenni, mert nehezebben mozog.

A várandós Mila már a Pilates- és spinningóráit rövid sétákra cserélte a növekvő babadudor miatt. És bár nehéz lehet a szokásos aktív énjének lenni, Ashton megmenti a napot azzal, hogy elvégzi helyette a piszkos munkát.

Ashton egyedül intézi a feladatokat, így a terhes Mila otthon maradhat. Úgy tűnik, nagyon vigyáz rá” – tette hozzá a forrás.

És úgy tűnik, hogy a leendő Ashton apuka nagyon izgatott, hogy találkozzon kislányukkal. Egy interjúban a színésztárs, Jon Cryer megosztotta: „Ashton minden alkalommal izgatott volt, amikor gyerekszínészünk volt a forgatáson. Imádja a gyerekeket, és nem is lehetne jobban rá, hogy gyereke legyen.

A „That 70s' Show” sztártársai az év elején, és nem sokkal az eljegyzésük után közölték Mila újdonságait. A várandós Mila és vőlegénye, Ashton azt tervezik, hogy a szülés után összeházasodnak.

Mindketten nemrég vásároltak egy 7351 négyzetméteres kastélyt Beverly Hillsben 10 millió dollárért.

Az új házuk állítólag 'körülbelül fél hektáros területen fekszik a dombok között, és négy hálószobával és három fürdőszobával büszkélkedhet, és rengeteg magánéletet biztosít.'

Maradjon velünk a további Mila Kunis terhes hírekért itt!