A 'Mi van ezzel a családdal' című filmben Yang Hee Kyung szemtanúja volt Kim Sang Kyung csupasz testének a zuhany alatt.

48-ánthepizód a KBS 2TV hétvégi dráma „Mi van ezzel a családdal” című adásában január 31-énutca, Moon Tae Joo (Kim Sang Kyung alakítja) egy hétig maradt Cha Kang Shim (Kim Hyun Joo) házában.

Ezen a napon Cha Soon Geum (akit Yang Hee Kyung alakít) vacsorát készített. Aztán elfelejtette, hogy új törölközőt kell kitennie Moon Tae Joo-nak. Erre rájött, és visszament törölközőért.Moon Tae Joo visszatért a munkából, és bement a fürdőszobába zuhanyozni. Cha Soon Geum kiment a fürdőszobába törülközőért, és meglátta Hold Tae Joo-t. A meglepő dolog az volt, hogy Moon Tae Joo teljesen meztelen volt.

Moon Tae Joo és Cha Soon Geum egymásra üvöltöttek, miután látták egymást. Moon Tae Joo meztelen volt, és nem tudta elhinni, hogy Cha Soon Geum őt nézi. Sikoltozásukat hallva a családtagok kijöttek. A családtagok, akik meghallották a körülményeket, elkezdtek felpörögni. Moon Tae Joo könnyeket kezdett hullatni magától.