Mivel a „Meteor Garden” láz eléri a délkelet-ázsiai régiót, a rajongók imádni fogják ezt. A Meteor Garden 'Dao Ming Si' Jerry Yan játssza Lupin ellenségét a hamarosan megjelenő Élőszereplős Lupin III filmben!

Az Anime News Network jelentése szerint az élőszereplős Lupin III film története Lupint és a bűnügyi partnereit követi nyomon, mielőtt bandává váltak. Beszivárognak a Navarone bárkába, egy hatalmas, erődszerű széfbe, hogy igényt tarthassanak Kleopátra Bíbor Szívére. Azt mondják, hogy aki birtokolja ezt a kincset, az „egyesíti a világot”.

A filmben Tadanobu Asano Kōichi Zenigata nyomozó, Gou Ayano Goemon Ishikawa, Shun Oguri Lupin, Tetsuji Tamayama Daisuke Jigen, Meisa Kuroki pedig Fujiko Mine. Az eredeti karaktert, Lupin ellenségét, Michael Lee-t Jerry Yan fogja alakítani a Meteor Gardenben és az F4-ben. A további szereplők közé tartozik a dél-koreai színész Kim Joon (a dél-koreai Hana Yori Dango) és a thai színész, Thanayong Wongtrakul (A férfi a semmiből).Az Anime News Network azt is megjegyezte, hogy Oguri 10 hónapos edzésen ment keresztül botokkal, és körülbelül 18 kilót fogyott a szerepért. Ő forgatja Lupin III kedvenc Walter P38-át, míg Tamayama az ismerős Smith & Wesson Model 19 Combat Magnumot viseli Jigenként. Kuroki saját vezetékes akciómutatványait hajtotta végre Fujiko szerepében.

A Lupin III négy évtized óta eltelt első élőszereplős adaptációja augusztus 30-án kezdődik. A film forgatása október 3-án kezdődött, a fő fotózás pedig december 26-án fejeződött be. A produkciót Japánban, Thaiföldön, Hongkongban, Szingapúrban és a Fülöp-szigeteken forgatták.