Nem újdonság, hogy Song Hye Kyo Dél-Korea egyik legnagyobb sztárja. A szórakoztatóiparban eltöltött 23 év során azonban továbbra is viszonylag alacsony profilt őriz.

Még akkori férjétől, Song Joong Ki-től való elszakadása után is keresik a Hallyu ikont olyan luxusmárkák, mint a Chaumet, a Bottega Veneta és a Sulwhasoo, hogy támogassák termékeiket.

A színésznő által az iparban elért támogatások és projektek mellett nyilvánvaló, hogy Dél-Korea egyik legjobban fizetett színésznőjeként tartják számon. Tehát most az a kérdés, hogyan költi el a vagyonát egy nagy múltú Hallyu sztár?Mennyit ér a Hallyu Star Song Hye Kyo nettó értéke? És hogyan költi el a vagyonát?(Fotó: Elle / Chaumet)

Song Hye Kyo korán kezdte színészi karrierjét. Gyakorlatilag a szórakoztatóiparban nőtt fel. 1996-os debütálása óta Song Hye Kyo a showbiznisz egyik leghíresebb névjévé nőtte ki magát, és végül Korea egyik legjobban fizetett sztárjaként tartották számon, és állítólag 42 000 USD-t kapott K-dráma epizódonként. .

A Hallyu sztárja gyorsan hírnevet szerzett Ázsia-szerte 2000-ben az Autumn in My Heart és a 2004-es Full House című slágerdrámájával.Kínában is széles körben ismertté vált, szerepelt néhány kínai filmben.

2013-ban egy kínai filmben szerepelt, Wong Kar-wai 'A nagymester' című filmjében mellékszerepet alakítva. Song rövid szünetet tartott a kis képernyőn, és végül sikeresen visszatért a „The Winter, The Wind Blows” című drámán keresztül.

OLVAS: A legédesebb és legártatlanabb érintésmentes csókok koreai drámákból és filmekből

Hye Kyo dal(Fotó: Song Hye Kyo Instagramja)

Aztán 2016-ban a „Descendants of The Sun” című sikersorozat főszereplőjére választották volt férje, színész, Song Joong Ki mellett. Az adott dráma óriási sikert aratott világszerte, ami nemzetközi feldolgozásokat eredményezett.

(Fotó: Song Hye Kyo)

Song Hye Kyo személyes élete került a címlapokra, amikor 2017-ben férjhez ment Song Joong Ki színészhez. Tündérmesebeli szerelmi történetük azonban véget ért, amikor elváltak alig egy évnyi házasság után. Mivel Koreában a válás még mindig megbélyegzett, rajongói attól tartottak, hogy ez hatással lehet a színésznő karrierjére, de ez aligha bizonyult így.Ennek ellenére sok luxusmárka azt akarta, hogy ő legyen a márkanagykövete.

Ez bebizonyította, hogy sikeres karrierje és széles körben elterjedt befolyása túl erős maradt ahhoz, hogy személyes ügyei sújtsák. Valóban erősen építtette nevét az iparban.

Mennyit ér a Hallyu Star Song Hye Kyo nettó értéke? És hogyan költi el a vagyonát?(Fotó: Song Hye Kyo)

OLVAS: Ezeknek a népszerű K-Drama színésznőknek van jelenleg a legtöbb Instagram-követője

Song Hye Kyo becsült nettó vagyona körülbelül 31 millió USD, és vagyonát bölcsen költi el. Leginkább luxusingatlanokba fektet be. Állítólag három ingatlanja van Samseong-dongban, Szöul egyik legdrágább negyedében.

Ezenkívül a színésznőnek volt egy manhattani lakása közvetlenül a New York-i Central Park előtt, amelyet 2018-ban úgy döntött, hogy elad.

Az ingatlanköltéseken kívül Song Hye Kyo arról is ismert, hogy támogatja és nagylelkű adományokat adományozott különböző jótékonysági szervezeteknek karrierje során.