A K-drámák és a K-filmek nem az egyetlen olyan helyek, ahol k-dráma színészei dolgoznak. Néhányan, mint Lee Byung Hun, Claudia Kim és Rain feltűnnek a hollywoodi filmekben. De van néhány figyelemre méltó k-dráma színész is, aki jelenleg is játszik az amerikai televízióban.

Három jelentős szerepe van: Daniel Henney, Bae Doo Na és Yunjin Kim. És van még néhány k-celeb angolul beszélő részekkel.

Daniel Henney nem Koreában nőtt fel. Michiganben született egy koreai örökbefogadott anya gyermekeként, de k-dráma sztár lett, amikor megjelent a My Lovely Kim Sam Soon című filmben Kim Sun Ah-val. Akkoriban nem beszélt koreaiul. Egy másik drámában, a „The Fugitive: Plan B” (A szökevény: B-terv) című drámában szerepelt Lee Na Younggal és két koreai filmben. De Amerikában is elfoglalt volt, szerepelt az „X-Men Origins: Wolverine” című filmekben és számos tévéműsorban. Nemrég feltűnt a „Criminal Minds”-ben, és 2016-ban a „Criminal Minds: Beyond Borders”-ben is szerepel.Yunjin Kim koreai-amerikai film- és színházi színésznő. Bár leginkább az Elveszett sorozatban nyújtott visszatérő szerepéről ismert, néhány k-drámában is feltűnt, például az 1997-es „Esküvői ruha” című filmben. Jelenleg a sikeres k-filmben, az „Ode To My Father”-ben és a „Mistresses” című amerikai tévésorozatban láthatjuk Karen Kimet alakítva.

Bae Doo Na Koreán kívül vált ismertté, amikor szerepet játszott Park Chan Wook „Sympathy for Lady Vengeance” című filmjében és Bong Joon Ho „The Host” című filmjében. Olyan k-drámákban szerepelt, mint a 'Hogyan találkozzunk a tökéletes szomszéddal' és a 'Master of Study'. Bae Doo Na nemrégiben feltűnt a „Cloud Atlas” című hollywoodi filmben és a kritikusok által elismert koreai „A Girl At My Door” című filmben. Jelenleg az amerikai televízióban látható a Netflix „Sense8” című sci-fi-sorozatában, egyikét alakítja annak a nyolc embernek, akiknek különleges kapcsolatai vannak. Mivel a szereplők szerte a világon élnek, a jeleneteket különböző helyszíneken forgatják, beleértve Szöulban is. A sorozatban olyan színészek játszanak, akik saját országukban híresek, és Korea sem kivétel.

Bae Doo Na játssza a harcművészt és Chaebol lányát, Bak Sunt. Lee Geung Young, aki feltűnik a „D-Day”-ben, és szerepet kapott a „Misaeng”-ben, játssza az apját. Az Into the Fire című filmben szereplő énekes-színész, Lee Ki Chan bátyját alakítja. Ma Dong Suk a „Bad Guys”-ból egy cameo-t játszik, mint a klub kidobója. Yeo Jung Yoon, aki magát alakította a Producerekben, Bak Sun rabtársát, Min Jungot alakítja. A koreai szereplők között olyan jól ismert k-dráma és k-film színészek szerepelnek, mint Cha In Pyo, Lee KyungYoung és Myung Gye Nam színész-producer.

A Sense8 koreai színészei pedig angolul mondják a soraikat.