Melissa McCarthy megdöbbentő fogyása egyértelműen látható a közelmúltban megrendezett Seven7 ünnepi kampányban, amely a Mike és Molly című komédia törlésével járt.

'Az ünnepi képeken – amelyeket a híres fotós, Brian Bowen Smith készített – az Oscar-díjra jelölt, 45 éves színésznő tetőtől talpig a névadó kiadójának szezonális megjelenésében pompázik! mondott In Touch Weekly . 'Az ünnepi kollekció, a sorozat második része, teljes méretben elérhető lesz.'

A More magazinnak adott interjújában Melissa McCarthy arról beszélt, hogy a nők súlycsökkentési nyomása az amerikai testszégyen-kultúra eredménye, különösen a bevásárlóközpontokban, amelyek elkülönítik a molett nőket.'Az emberek nem állnak meg a 12-es méretnél. Úgy érzem, egy nagy dolog hiányzik, ahol nem tudsz egy bizonyos szám felett a hangulatod szerint öltözni' - mondta. „Furcsa dolog, hogy nem tudsz elmenni a barátaiddal vásárolni, mert az üzleted az emeleten van, a gumiabroncs rész alatt. Oda fogunk tenni titeket lányok, mert nem akarunk látni benneteket, és valószínűleg ti sem akarjátok, hogy lássanak.

Korábban Melissa McCarthy az alacsony szénhidrát- és magas fehérjetartalmú étrendnek tulajdonította fogyását, mondta az MSN.

A Star magazint idézve a weboldal azt írta, hogy a 'Tammy' sztár 'kis változtatásokat hajtott végre, és nagy eredményeket ért el. Ez igazi önbizalmat adott neki.

A humorista azonban nem akart túl sokat fogyni, mivel meg akarja tartani a domborulatait.

''Melissa tudja, hogy a rajongók szeretik a nagydarabot és a szépet, és nem a fogyókúra megszállottja. Boldog médiumot keres” – mondta a forrás a Starnak.

Eközben a fogyás győzelmét elrontotta a hír, hogy Mike és Mollyt törölték. Benne Twitter Melissa McCarthy ezt írta: „Megdöbbentett és összetört a szívem, amikor a @CBS lemondta a #MikeAndMollyt. Még 50 évig forgattam volna ezt a műsort. Hiányozni fog a 2. családom.

Melissa McCarthynak joga van megdöbbenni, mert „Mike és Molly” Emmy-trófeát adott a komikusnak.