A hosszú várakozásnak még nincs vége az 'Attack On Titan' 2. évadjára. De a rajongóknak még mindig van mire várniuk decemberben, mivel megjelent az 'Attack On Titan Prequel: No Regrets' előzetese! Néz!

Az AOT előzetesének megjelent előzetese annak a jele, hogy hamarosan érkezik az animációs show.Sok hírportál azt állítja, hogy 2014. december 9-én jelenik meg, és 2015. április 9-én ér véget. Ezt az információt is alátámasztja Wikipédia .

Alapján Air Herald A 'No Regrets' Levi történetére fókuszál, és követi, hogyan lesz a Survey Corps egyik legerősebb katonája. Az 'Attack On Titan'-ben a Survey Corps a hadsereg legerősebb katonáiból áll. A falakon kívül, ahol a titánok barangolnak, felderítik őket. A csapat feladata az is, hogy információkat találjon a titánokról, beleértve a gyengeségeket is, amelyek segítik a katonai harcot, és végül legyőzik őket.

Mire számíthatunk az „Attack On Titan Prequel: No Regrets”-ben, a történet teljes mértékben Leviről, Erwin parancsnokról (ez az epizód megmutatja, hogyan válik a Survey Corps tisztjévé) és a két új szereplőn, Farlandon és Isabelen.

Eközben a Kodasha Comics a következőképpen írta le a következő epizód előfeltételét:

„A megahit „Attack on Titan” előzménye választ ad a kérdésekre: Hogyan lett Levi kapitány, a Survey Corps-ból az utcai kemény emberből az emberiség legerősebb katonája? És hogyan lett Erwin parancsnok hideg, számító vezetővé, aki kész bármit feláldozni az emberi faj megmentéséért? A tüzek, amelyek a hűség és bizalom kötelékét összekovácsolták, valóban hevesek voltak!

Ennyit az előzményről. Szóval mi a helyzet a 2. évaddal?

Néhány pletyka ezt mondta AOT 2. évad 2015 áprilisában fog megjelenni. Mivel az előzmény vége áprilisban lesz, egyes rajongók azt jósolják, hogy kijön a 2. évad. Ez a pletyka azonban még nem bizonyított, mivel nincs bejelentés és megerősítés a produkcióból.