A 2K Games kiadó anyavállalata, a Take-Two Interactive állítólag domaineket regisztrált a „Mafia 3” számára, ami arra utal, hogy a franchise harmadik része már gyártás alatt áll.

Jelentések a NeoGAF megjegyezte a „mafia3thegame.com”, „mafiaiiithegame.com”, „mafiathree.com” és „mafiathreethegame.com” domaineket.

Újabb riport innen Napi változások , egy domain regisztrációkat nyomon követő webhely azt sugallja, hogy a domaineket június 25-én regisztrálták. A múlt év márciusában terjedő pletykák arra utaltak, hogy a kiadó egy „maffia” játéknak tűnő casting felhívást tett közzé. A dokumentum Louisianára utalt, valószínűleg a játék környezetére utalva.Ezenkívül Rick Pasqualone színész a maffiával kapcsolatos híreket tréfálta a Twitteren, és tovább fokozta a találgatásokat, amelyek szerint a „Mafia 3” valóban készülőben van. Több rajongó úgy gondolta, hogy helyénvaló lenne az E3 bejelentése; azonban az E3 jött és ment anélkül, hogy bármiféle bejelentést tettek volna a közelgő Hitmanről a 2K-tól.

A „Mafia” sorozat harmadik részét a PlayStation 4 és az Xbox One piacra dobásaként mutatták be 2012-ben, de ez sem történt meg.

A megjelenítők általában lépéseket tesznek, hogy elfedjék nevüket olyan dolgokon, mint például a domain regisztrációk és a védjegyalkalmazások, de ezúttal a domain WhoIs bejegyzését a képernyő felső határa zárta. GameInformer mielőtt a Take-Two Games minden említését kivették volna.

Ha az új domain-regisztrációra van szükség, a rajongók számíthatnak a Gamescomon bemutatott „Mafia 3”-ra, amelyre a tervek szerint augusztus 5. és 9. között kerül sor.

A „Mafia 3” az év egyik legjobban várt címe. A történet állítólag a városi gengszterekről szól majd, és arról, hogyan akarnak túlélni, és érvényesíteni akarják tekintélyüket a különböző földalatti sémákban.

Sőt, a Take-Two Interactive által lebonyolított casting felhívás három különböző louisianai születésű karakterre jelezte, hogy ezeknek a színészeknek kellett volna elvállalniuk Franklin, Toney és Mickey szerepét.

De ez még nem minden; A WCCFTech számos jelentése azt sugallja, hogy ezeket a szereplőket képszerűsítésre, arcszkennelésre, valamint mozgásrögzítésre használják majd.